Óriási elismerésben részesült Vastag Csaba

Az X-Faktor egykori győztesét különleges díjjal jutalmazták. Az énekes élete komoly mérföldkőhöz érkezett: további részleteket a galériánkban találsz!

X-Faktor után szárnyaló karrier

A Fonogram-díjas magyar énekes az X-Faktor legelső, 2010-es évadában tűnt fel testvérével, Vastag Tamással együtt: azonnal belopta magát a mentorok és a közönség szívébe, s hétről hétre egyre jobb produkciókkal bizonyította be tehetségét. Nagy Feró mentoráltjaként egészen a döntőig menetelt, az utolsó pillanatokban pedig Takács Nikolasszal szemben ő nyerte meg a versenyt. Bár Csabának a tehetségkutató hozta el az igazi, országos ismertséget, már előtte is tevékenykedett színházi darabokban, valamint musicalekben. A műsor után fénysebességgel indult be a karrierje, újabb és újabb dalokkal rukkolt elő, emellett egyre több koncertre hívták vendégelőadóként, de voltak saját koncertjei is – népszerűsége az évek során egyre nagyobb mértéket öltött, ráadásul a zeneipar mellett kipróbálhatta magát színészként is, hiszen láthattuk az Éjjel Nappal Budapest című reality-szerű napi sorozatban, valamint a Barátok köztben. Az énekes élete most egy újabb komoly mérföldkőhöz érkezett: további részleteket a galériánkban találsz!

Csaba a legaktívabb magyar előadók közé tartozik, emellett számos rangos kitüntetés tulajdonosának is mondhatja magát: korábban Fonogram-díjjal jutalmazták, de elnyerte a Szenes Iván-díjat is. Most egy újabb különleges elismerést zsebelhetett be.
Kattints a további képekért!

Szakítása után újra keresi a szerelmet a Barátok közt bájos színésznője, Görgényi Fruzsina. A színésznő elárulta, milyen társra vágyik.

Leadfotó: TV2/Mokka

Oldalak