Vadon Jani a távozása előtt túl messzire ment, súlyos büntetést kapott a Rádió 1

A Médiatanács szerint Vadon Jani, Sebestyén Balázs, és Rákóczi Feri hármasa elég merészen hozták elő ezt a témát.

Röpködtek a szexuális utalások

Szomorúak lehetnek a rajongók, mivel Vadon Jani ugyebár nem olyan rég jelentette be, hogy távozik a Rádió 1 csapatából. Sebestyén Balázs is úgy van vele, hogy gyakorlatilag egy családtagot veszítenek el, mivel 2009 óta dolgoztak együtt, olykor ugye még a tévében is.

Vadon Jani egyszerűen új kihívásokra vágyik, és bár ezt nem jelentette ki, de előfordulhat, hogy már a koránkelésből is elege van.

A bejelentésekor hozzátette, hogy hogy nem kényszerítette rá senki erre a döntésre, és sem Sebestyén Balázzsal, sem Rákóczi Ferivel nem romlott meg a kapcsolata, szóval valószínűleg ugyanúgy barátok lesznek, akárcsak eddig.

Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri, és Vadon Jani triója azért még utóbbi távozása előtt összehozott egy szép büntetést a Rádió 1-nek. A galériánkból kiderül, hogy mi történt!

Már eldőlt, hogy Sebestyén Balázsék Rádió 1-en futó reggeli műsora szeptember 19-én túl messzire ment. Médiatanács szerint ebben közvetlen szexuális utalásokat tettek, miközben az OnlyFans is szóba került.
Kattints a további képekért!

Vadon Janinak azért úgy tűnik, vannak kikötései, hogy ki nem ülhet be a helyére.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Egészség
Straub Fanni története inspiráló lehet sok mindenki számára, hogy nem szabad feladni, még akkor sem, ha közben tengernyi negatív kritikát kap az ember.
Lifestyle
A Spabook.net információi szerint 15 százalékos áremelés várható az állami fenntartású Dagály Gyógy-, Strandfürdő és Uszodában.
Egészség
Vannak bizonyos élelmiszerek, amelyekből késő este már nem érdemes falatozni, ugyanis nem fogunk tőlük jól és mélyen aludni, valamint hízáshoz is vezethetnek, ha lefekvés előtt fogyasztunk belőlük.