Hirdetés

Fantasztikusan néz ki Britney Spears - Végleg maga mögött hagyta korábbi botrányos életét

Britney Spears, egykori popdíva élete az elmúlt években inkább a botrányokról szólt, mint karrierbeli vagy magánéleti sikereiről. Azonban úgy tűnik 2016 tényleg a változás éve és visszakapjuk azt a barátságos énekesnőt, akit megkedveltünk.

Bortányok tömkelege

1999-ben vált igazi sztárrá az akkor még hamvas Britney Spears. A nagy változást hozó száma, az Oops!… I Did It Again a mai napig kedvenc a 90-es évek diszkópartijain. Élete akkor tökéletesnek tűnt, Justin Timberlake szerelmeként, cuki rózsaszín cuccokban csajoskodott. Ám 2004-re komoly nehézségekkel kellett szembenéznie, Álmok útján című filmje befuccsolt, és egy részeg éjszakán gyermekkori szerelmével is összekötötte az életét. Mindössze 55 óráig tartott a frigy. Ezután ismerkedett meg Kevin Federline-nal, akivel néhány hónap után eljegyezték egymást, és Brit bejelentette, visszavonul, hogy családot alapíthasson. Hamarosan két gyermekük is született.

Elcsúszott élet

Második terhessége nem volt zökkenőmentes, többször zavart állapotban kapták lencsevégre, vagy hogy úgy vezetett, hogy karon ülő gyermekét a kezében fogta. 2007-ben bejelentette, elválik férjétől és egyedül neveli fel gyermekeit. Több drogrehabilitációs programot járt meg, kopaszra borotválta a fejét és úgy randalírozott, majd botrányai miatt elvesztette gyermekei felügyeleti jogát is. Ez volt a nagy csapás, ami észhez térítette. Ezután kezdett el visszatérő albumán, a Circus-on dolgozni, és az amerikai X-Faktor zsűritagja lett.

Ha kíváncsi vagy a felemelkedésre, lapozz a második oldalra!

Fotó: intouchweekly.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!