Honnan tudod, hogy igazat mondanak-e a sztárok? - indul a Femcafe első vlogja, amelyből fény derül az igazságra

Új videósorozat indul „20 perc őszintén” címmel a szeretlekmagyarorszag.hu és a Femcafe együttműködésében.

20 perc őszintén

Feldolgozta-e Tóth Andi a gyermekkori traumáit? Szabó Győző vajon úgy érzi-e, hogy a Valami Amerika mentette meg a heroinfüggőségtől? Jancsóval vagy Tarantinóval forgatna inkább Scherer Péter? Ezekre a kérdésekre is választ kapunk a szeretlekmagyarorszag.hu és a Femcafe most induló közös sorozatából, amely a „20 perc őszintén” címet viseli. Az őszinteség azért is kulcsszó a sorozat beszélgetései alatt, mert az alanyoknak az interjú egy részében hazugságvizsgáló gépre kötve kell választ adniuk a feltett kérdésekre, egy valós poligráfos vizsgálat keretében. A sorozat október 12-én indul, a szeretlekmagyarorszag.hu YouTube csatornáján lesz látható és a Femcafe „20 perc őszintén” blogjában. A műsor háziasszonya a Femcafe főszerkesztője, Kraszkó Zita.

Egyedi koncepcióra építő beszélgetéssorozatot indít a szeretlekmagyarorszag.hu és a Femcafe: először láthatunk Magyarországon sztárokat hazugságvizsgálóra kötve. A műsorban egy rövid bemelegítő beszélgetés után az alanyok egy szakértői hazugságvizsgálaton vesznek részt. Pályájukkal, személyiségükkel, életmódjukkal, szokásaikkal, bizonyos dolgokról alkotott véleményükkel kapcsolatos kérdéseket kapnak, amelyek kihívást jelentenek, de olykor meg is nevettetik őket. Ezután azt is megtudhatják, milyen eredménnyel zárult a vizsgálat: a műsorvezetővel, Kraszkó Zitával beszélik át, hol jelzett kilengést a műszer, és vajon mi lehet ennek a hátterében.

hazugságvizsgáló Tóth Andi Szabó Győző Dér Heni Lovas Rozi

A beszélgetések felvételére egy valódi hazugságvizsgáló helyiségben került sor a Carriere Kft. irodájában, egy tapasztalt poligráfos szakember irányításával. Ez a cég 19 éve, Magyarországon elsőként szerzett engedélyt poligráfos készülékek használatára, vezető szakértőjük 40 éves pályafutása során már több mint 10.000 bűnügyi és civil vizsgálatot végzett. A hat, egyenként 20 perces epizód október 12-től keddenként jelenik meg a szeretlekmagyarorszag.hu YouTube csatornáján. Elsőként Scherer Péter kap izzasztó kérdéseket, majd láthatjuk Dér Henit, Tóth Andit, Szabó Győzőt, Osvárt Andreát és Lovas Rozit is poligráfra kötve.Kraszkó Zita hazugságvizsgáló Scherer Péter

„Nagyon érdekes volt látni, hogy másmilyenek lettek a beszélgetőpartnerek a hazugságvizsgálat után, és sok minden kiderül, kik ők valójában. Nagyon sokat nevettünk a forgatások során, vendégeink pedig olyan titkokat is feltártak előttünk, amiket még nyilvánosan soha senkivel nem osztottak meg, és amiktől még én is zavarba jöttem. Az is újdonságnak számít, hogy két különböző felfogású, tematikájú, de kölcsönösen értéket teremtő, egyenként is jelentős közönséggel bíró portál összefogjon, és úgy döntsön, együtt alkotnak valami rendhagyót, vagányat” – árulta el a műsorvezető, Kraszkó Zita, akinek a femcafe.hu oldalain is kedvenc műfaja a nagyinterjú.

A sorozat alkotóinak többsége a film vagy a színház világából érkezett, ami érzékelhető a vizuális megjelenítésben. Gyártója a P&A Productions, a producerek és alkotók Szajki Péter rendező és Szajki-Vörös Adél forgatókönyvíró. Az alkotók biztosak benne, hogy sok olyan sztorival szolgálhatnak a nézőknek, ami először itt a műsorban hangzik el, és remélik, hogy a közönség is szívesen válik az őszinte feltárulkozások szemtanújává.

A műsor támogatói a Rossmann és a Cofidis, koprodukciós partnere a Vodafone.

A Scherer Péterrel készült interjút IDE kattintva nézheted meg, a Dér Henivel készült beszélgetésünket pedig IDE kattintva tudod megtekinteni. A Tóth Andis beszélgetést pedig IDE kattintva nézheted meg.

Nézd meg az előzetest itt:

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!