Sztárok

Tótpeti Lili elárulta a siker titkát: a 2021-es Miss World Hungary győztese szerint ilyen a tökéletes szépségkirálynő - Interjú

Tótpeti Lili fejére 2021-ben került a korona, így a gyönyörű szépségkirálynő pontosan tudja, mire van szükség ahhoz, hogy valaki megnyerje a 2023-as Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségversenyét.

Kulcsár Edina mellett Tótpeti Lili is helyet kapott a döntéshozók között

Mint ahogyan arról korábban már mi is beszámoltunk, 2023-ban újra látható a világ legismertebb szépségversenye, a Miss World magyarországi nemzeti versenye, a Miss World Hungary, ami idén teljesen megújulva, vadonatúj díszlettel, és számos, a kor követelményeihez igazodó szabállyal tér vissza a közmédia képernyőjére. A versenyre március 24-től várták a 17 és 27 év közötti lányok jelentkezését, most szombaton pedig meg is tartották a castingot, ahol több száz csodaszép lány mutathatta meg magát a zsűrinek. A szépségeknek először bikiniben kellett végig vonulniuk a zsűritagok előtt, majd a középdöntő következett, ahol be kellett mutatkozniuk, a döntéshozók pedig kérdéseket is feltehettek nekik. A sajtónyilvános eseményre mi is ellátogattunk, ahol többek között a 2021-es Miss World Hungary cím tulajdonosát, Tótpeti Lilit faggattuk arról, hogy szerinte milyen adottságokra van szüksége egy szépségkirálynőnek. „Ez egy nagyon összetett kérdés. Én azt gondolom, hogy egy szépségkirálynőnek önmagát a legfontosabb nyújtani, hiszen a kisugárzásával és a kinézetével fogja meg az embereket. Illetve fontos még az is, hogy egy szépségkirálynőnek van hangja, és ezt a hangot úgy kell kihasználni, hogy tényleg a legjobb ügyek érdekében szólaltassa azt meg” - fejtette ki Lili, aki szerint a legfontosabb, hogy a lányok lazák legyenek, érezzék jól magukat a bőrükben, és merjenek önmaguk lenni. Íme a teljes interjú:

Szombaton lezajlott a Magyarország Szépe – Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. Az eseményen természetesen jelen volt Kulcsár Edina egykori szépségkirálynő is, aki interjút adott a Femcafe.hu-nak.

Leadfotó: Facebook/totpetililii

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A műsor elődöntőjében óriási izgalmaknak lehettünk szemtanúi, hiszen a tét az volt, hogy ki az a négy versenyző, aki a döntősök közé jut az idei utolsó adásba, ahol jövő héten kiderül, ki nyeri majd...
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!