Mindenki Tóth Gabi fotójáról beszél, az énekesnő most megbolygatta az állóvizet

Sokan megmerik kockáztatni, hogy Tóth Gabi így sokkal gyönyörűbb, mint valaha. Most rajtatok a sor, hogy eldöntsétek, valóban így van-e.

A magyar költészet napján így akart megjelenni Tóth Gabi

Ugye április 11-e nem csupán egy tavaszi nap a naptárban, hanem ez a dátum a magyar költészet ünnepe, amikor is József Attila születésnapján vesszük elő a nagy költőink örökségét.

A magyar költészet napján előadóestekkel, könyvbemutatókkal, irodalmi találkozókkal és versenyekkel tisztelegnek a költők előtt. Olykor még a celebek is szoktak ehhez csatlakozni, mivel kedvenc verse szinte mindenkinek van.

Tóth Gabi is megemlékezett erről a napról, ráadásul egy olyan fotót tett közzé mellé, ami beszédtémát generált. A galériánkban mindent megmutatunk!

Tóth Gabi neve a válás miatt többet pörgött a sajtóban, mint akármelyik másik celebbé. Csak amíg ő közellenségé vált sokak szemében, addig Krausz Gábort mindenben támogatta a közvélemény.
Kattints a további képekért!

Azóta ugye sok víz lefolyt a Dunán, és Tóth Gabi Magyarország egyik legfelkapottabb énekesnője lett.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Ez a fantasztikus ízű növény jól jöhet, ha elfogy otthon a Vegeta vagy a Delikát, ugyanis egy az egyben olyan aromát csempész majd az ételbe főzés közben, mintha a boltban vásárolt ételízesítők...
Lifestyle
A fagyasztó az egyik legzseniálisabb konyhai gép, amibe szinte bármit bedobhatunk – ám a sajtok esetében ezt már nem lehet ennyire konkrétan kijelenti, ugyanis nem mindegyik fajta alkalmas arra, hogy...
Sztárok
Az olyan sztárokat, mint Sir Elton John, Lionel Messi és Jennifer Aniston oroszbarát idézettel ábrázolták az interneten. Természetesen a hírességek sosem állítottak ilyet.