Igazi plasztikrém lett a Beverly Hills 90210 főszereplőjéből: egyszerűen rá sem ismerni Tori Spellingre, felismerhetetlenné vált

Szinte már semmi sem eredeti az egykori szexszimbólumon, aki bombázóból igazi plasztikcicává változott.

Miért tette ezt magával?

48 éves is elmúlt már az a Tori Spelling, akinek lábai előtt férfiak milliói hevertek egykor, a nők pedig minden mozdulatát igyekeztek utánozni, stílusát rendre másolták, hiszen igazi bombázó volt. 1990-ben tett szert világhírnévre, mindössze 17 évesen, amikor megkapta a Beverly Hills 90210 című amerikai filmsorozatban Donna Martin szerepét, akit 10 éven át alakíthatott. Nagyobb sikereket ezután nem ért el karrierjében, az emberek viszont a mai napig kíváncsiak életére, na meg persze kinézetére, amit az elmúlt években igencsak elcsúfított, ugyanis számos alkalommal feküdt kés alá, így mára már szinte nyomokban sem fedezhető fel rajta egykori bája. Galériánkban mutatjuk, hogy néz ki ma a színésznő – egyszerűen elképesztő a változás!

Íme Tori még egészen fiatalon, iskolásként – már ekkor bájos lányként tartották számon, a sorozat idejére viszont már igazi szexi nővé érett.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak