Sztárok

Vadító fotók készültek Tolvai Reniről: az énekesnő extrém oldalát mutatta meg, követőinek leesett az álla

Tolvai Reni ezúttal sem félt attól, hogy fotóival felborzolja majd az állóvizet és a kedélyeket: bátran mutatta meg tökéletes alakját követőinek egy extrém, vadító szettben.

Elképesztő átalakulás

Tolvai Reni bombaformában van, erről pedig már többször is beszámoltunk, nem véletlenül: a népszerű énekesnő igencsak nagy változáson esett át az elmúlt időben, hiszen jó pár feles kilótól megszabadult, emellett pedig nagy hangsúlyt fektet mostanság az edzésre is, ami bizony meglátszik alakján. Márpedig ő az, aki ezt rendszeresen meg is mutatja követőinek, legyen szó akár egy testhez álló ruhában készült fotóról, akár egy szexi bikinis, olykor pedig fehérneműs képről. Insta-bejegyzéseiért követői rendre megőrülnek - főleg a férfi rajongók -, ám természetesen akadnak olyanok is, akik kritizálják Renit, mondván túl sokat mutat meg magából, és nem fektet elég hangsúlyt arra, amiben valóban tehetséges, azaz az éneklésre. Őt azonban ezek a rosszmájú megjegyzések cseppet sem aggasztják: továbbra is rendületlenül megörvendezteti rajongóit a szexibbnél szexibb fotókkal, a minap pedig egy egész sorozat is készült róla egy igencsak vadító, merész szettben. Galériánkban mutatjuk!

Ez volt az a fotó, amivel Reni sokaknál kiverte a biztosítékot az elmúlt hetekben: többen is megjegyezték, hogy ezzel a képpel talán túl messzire ment az énekesnő, ő azonban nem törölte a posztot a kritikák ellenére sem, férfikövetői nagy örömére.
Kattints a további képekért!

A Jászai Mari-díjas magyar színész Hajdú Péter műsorában mesélt először félve őrzött hálószobatitkairól: elárulta, hogy első szexuális élménye férfival történt, most pedig Instagram-oldalán részletesen is kifejtette magánéletének legbensőbb részleteit.

Leadfotó: Instagram/tolvaireni

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Nincs is annál szörnyűbb, mint amikor az esküvő küszöbén toporogva tudjuk meg, hogy az személy, akiket életünk párjának gondoltunk, csúnyán elárult minket.
Sztárok