Sztárok

Tolvai Reni megmutatta gyönyörű, 56 éves édesanyját: Georgeta bombaformában van, az énekesnő követői nem győzik őt dicsérni

Reni egyre gyakrabban dicsekszik édesanyjával, ami nem is csoda, hiszen az 56 éves Georgeta igazán elbűvölő és sugárzó nő.

Volt kitől örökölnie szépségét

Tolvai Reni tehetségét és szexisségét senkinek sem kell bemutatni: az énekesnő rendszeresen megörvendezteti követőit dögösebbnél-dögösebb képeivel, amitől rajongói rendre elalélnak, habár Renit sok bántás is éri azért, mert egyesek szerint túl sok mindent mutat meg magából, énektudásából azonban egyre kevesebbet. Nos, az énekesnő ezekkel nem a rosszindulatú megjegyzésekkel nem igazán foglalkozik, sokkal inkább a pozitivitás szószólója – a dívaként is titulált Reni viszont nem csupán saját fogyására és átalakulására büszke, de édesanyjáéra is. Georgetát korábban csak ritkán láthatták az emberek a közösségi média oldalain, Reni azonban mostanában egyre többször dicsekszik vele saját profilján. A minap ismét megmutatta, a kommentelőktől pedig jó pár bókot be is zsebelt az 56 éves nő – egy biztos, az énekesnőnek volt kitől örökölnie szépségét!

Reni igen sok plusz kilótól megszabadult az elmúlt időben, így most már nem fél megmutatni nőies idomait és bájait. A rendszeres edzés és az egészséges étkezés tehát megtette a hatását, de édesanyja is ledobott jó pár kilót.
Kattints a további képekért!

Noha Jackie Chan páratlan karrierre lehet büszke, a magánélete nem volt mindig sikeres. Már évek óta házasságban élt, amikor romantikus viszonyba bonyolódott egy másik nővel, aki ráadásul gyermeket is szült neki.

Leadfotó: Instagram/tolvaireni

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A műsor elődöntőjében óriási izgalmaknak lehettünk szemtanúi, hiszen a tét az volt, hogy ki az a négy versenyző, aki a döntősök közé jut az idei utolsó adásba, ahol jövő héten kiderül, ki nyeri majd...
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!