Sztárok

2007-ben ő volt a világ legszebb kislánya, ma már 21 éves is elmúlt: így néz ki felnőtt nőként Palvin Barbi francia hasonmása

A modell szépsége mit sem változott az évek alatt, sőt: Thylane Blondeau ahogy cseperedett, úgy lett egyre és egyre gyönyörűbb.

Meseszép teremtés

Thylane Blondeau nevével az is találkozott 2007-ben, aki nem akart: az akkor 6 éves kislányból egy csapásra ismert leányzó vált, amikor elnyerte a világ legszebb kislánya címet, bár már korábban, két évvel azelőtt is ismert volt a modellkörökben, ugyanis mindössze négyévesen modellként kezdett el dolgozni Jean Paul Gaultier francia divattervezőnek. Thylane azóta is kitartott szakmája és hivatása mellett, sőt mi több, a világ egyik legkeresettebb modellje vált belőle, hiszen az évek alatt szépsége mit sem fakult. Immáron 21 éves is elmúlt, és olyan divatcégek kérték már fel különböző munkákra, mint a Dolce&Gabbana vagy éppen a Versace, de huzamosabb ideig volt a L’Oreal arca is. Thylane azonban nem csak mint felkapott modell vált híressé, hanem mint Palvin Barbara francia hasonmása is, hiszen Thylane olyan, mintha Palvin eltitkolt ikertestvére lenne pár évvel fiatalabb verzióban. A hasonlóság elképesztő, galériánkban mutatjuk, hogy néz ki ma a világ egykori legszebbje, valamint azt is, miért tartják őt Palvin klónjának – a közös fotó mindent bizonyít!

Thylane Blondeau ezzel a képpel vált ismertté – a fotó bejárta az egész világot, és olyan hírnevet szerzett a kislánynak mindössze hat évesen, amire a legtöbben csak vágynak.
Kattints a további képekért!

A Kennedy-család egyetlen élő férfitagja, John Schlossberg számára hatalmas megtiszteltetés, amikor néhai nagyapjához hasonlítják: John Fitzgerald Kennedy egyetlen fiúunokája komoly felnőtt férfivá érett, ráadásul nemcsak ambiciózus és sikeres, hanem feltűnően sármos is.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Utazás
A most felfedezett minták nagyjából kétszer olyan idősek, mint a korábbi rekordtartó - árulta el a Cambridge-i Egyetem egyik munkatársa.
Fashion&Beauty
A hajápolásra is kiemelt figyelmet kell fordítanunk, ugyanis kárt tehetünk a hajunkban, ha nem foglalkozunk vele. Lefekvés előtt is érdemes néhány dologra odafigyelni.
Utazás
Dr. Kovács Erik éghajlatkutató, klimatológus, a Klímapolitikai Intézet vezető kutatója friss elemzésében arra a kérdésre keresi a választ, hogy van-e esély Magyarországon fehér karácsonyra 2022-ben.