Emlékszel a Született feleségek dögös szőke pasivadászára, Edie-re? Az őt alakító színésznő már 58 éves, de még mindig igazi bombázó

Nicollette Sheridan szinte semmit sem változott a sorozat befejezése óta, pedig már 10 éve annak, hogy levetítették a Született feleségek utolsó epizódját.

Szexibb, mint valaha

A Született feleségek az a sorozat, amiért nemcsak a nők rajongtak, de még némelyik férfinak is tetszett a sztori, ha másért nem, akkor a szexi női szereplők miatt. Az amerikai vígjáték-drámasorozat meghódította az egész világot 2004-es indulásával: olyannyira tetszett az embereknek, hogy egészen 2012-ig futott óriási sikerrel, így összesen 8 évadot és 180 epizódot élt meg. A sorozat fő helyszíne a kitalált Lila Akác köz, a történet pedig egy csoportnyi nő életét mutatja be egy öngyilkosságot elkövetett szomszéd szemein keresztül – a lakók létezését az alkotók megfűszerezték megannyi titokkal, bonyolult párkapcsolatokkal és barátságokkal, családi vitákkal, bűncselekményekkel, valamint rejtéllyel, így izgalmakból nem volt hiány. A Született feleségek főszereplője eredetileg négy nő, de hamar csatlakozott a csapathoz a szőke, szexi pasivadász, Edie Britt is, akit kezdetben Susan, Lynette, Bree és Gabrielle kétkedve fogadott némi féltékenykedéssel és ellenszenvvel, de a bombázó aztán hamar a közösség részévé vált. Edie népszerű volt a zűrös pasik körében, de nagyjából mindenkit sikerült magába bolondítania, akire csak vágyott – az őt megformáló Nicollette Sheridant a való életben is legalább annyira körbe rajongták a férfiak, mint sorozatbeli énjét, ez pedig minden bizonnyal a mai napig így van, hiszen az 58 éves színésznő éppoly szexi, mint 10 évvel ezelőtt. Galériánkban mutatjuk, hogy fest ma!

Íme az öt feleség, akiknek Lila Akác közi kalandjait nyolc éven át követhettük a sorozat által. A Született feleségeknek köszönhetően a színésznők valódi sztárokká váltak, nevüket máig ismeri a világ, persze akadnak olyanok, akik már nem igazán foglalkoznak a színészettel manapság.
Kattints a további képekért!

A korkülönbség annak ellenére sem zavarja a korosodó akciólegendát, hogy szíve választottja fiatalabb az egyik lányánál.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak