Vallottak a legnépszerűbb sztárok: ennyi idősek voltak, amikor elvesztették szüzességüket

Többekről nem is gondoltuk volna, hogy ennyire fiatalok voltak, amikor először ágyba bújtak kedvesükkel.

Szerinted mennyi idősek voltak, amikor megtörtént az első?

Az első szexuális együttlét minden ember életében meghatározó szerepet tölt be: van, akiknek álomszerűen sikerül, másoknak azonban borzalmas élményként marad meg. Nos, a mai napig vitatott téma az, hogy mennyi idősen „érdemes” elveszíteni szüzességünket, ám a szakemberek szerint ezt mindenki maga érzi, hogy ki mikor áll rá készen – akkor sem más a helyzet, ha nem átlagos, hétköznapi emberekről van szó, hanem a legnagyobb hírességükről. Néhányan közülük interjúk során beismerték, hány évesen feküdtek le először kedvesükkel, egyesek pedig megnevezték az illetőt is, akivel az aktus történt. Galériánkban összeszedtük a legnagyobb neveket, akik őszintén vallottak első szexuális élményükről, egyesek pedig megdöbbentően korán kezdték el élni nemi életüket – akad köztük olyan is, aki már 13 éves korában lefeküdt partnerével. De vajon kiről lehet szó? Képösszeállításunkból kiderül!

„Az én helyzetem abszolút nem volt ideális. 14 éves voltam akkoriban, és egy 18 éves fiúval randiztam – ha erre a tényre visszatekintek, már önmagában ezt undorítónak tartom, de akkor azt hittem, nagyon menő vagyok. Úgy éreztem, készen állok a szexre, de utólag kiderült, hogy ez egyáltalán nem így volt, hiszen még a saját testemet is alig ismertem” – vallotta be a valóságshowsztár a HLN-nek.
Kattints a további képekért!

Csak kevesen tudják, hogy a világ egyik legsármosabb színészének bizony van egy ikertestvére is, igaz, Ashton Kutcher csak ritkán mutatkozik Michaellel.

Leadfotó: 123rf

Oldalak