Szégyent hoztak a családra: világsztárok, akiknek bűnöző a gyermeke

Hiába a világ egyik legismertebb színésze valaki, amint hazaér otthonába, ő is ugyanolyan szülő, mint bárki más. Ezeknek a hírességeknek pedig bizony jó nagy fejfájást okozott gyermekük viselkedése.

Jackie Chan fia, Jaycee Chan

2014-ben a szintén színész Jaycee-t letartóztatták drogbirtoklásért. A lakásán később még több mint 85 gramm marijuánát találtak, így az ifjabb Chan brutálisan komoly ítélettel nézett szembe. Végül azonban hat hónap fogsággal megúszta a dolgot, Jackie pedig nyilvánosan bocsánatot kért fia viselkedése miatt. A tárgyaláson sem a színész, sem Jaycee édesanyja nem jelentek meg.

Nicolas Cage fia, Weston Cage

Weston Cage a múltban több különböző indokkal került a média figyelmének középpontjába. Idén például azért, mert februárban egy autósüldözés részese volt. Részeg volt, mikor a rendőrök észrevették, és kérték, húzódjon le az útról. Weston azonban nem hagyta magát, gyorsítva próbált elmenekülni, ám autójával egy fának ütközött. 2011-ben verekedést kezdeményezett, mikor egy étteremben személyi edzője azt mondta neki valamire, hogy azt nem ehet. Az ifjabb Cage zokogásban tört ki, és rátámadt a férfira, akivel ökölharcuk az utcán folytatódott.  Az erőviszonyokat azonban rosszul mérte fel, az edző ugyanis úgy ellátta a baját, hogy a fiú kórházba került.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotók: therichest.com

Oldalak