Horváth Éva ráunt a barnákra, most szőkékre vadászik – Nemsokára megválasztják Miss Balatont

Mától jelentkezhetnek a Miss Balaton szépségversenyre azok a 18 és 28 év közötti lányok, akik szeretnék megmérettetni magukat. Horváth Éva versenykoordinátor mellett Epres Panni, Iszak Eszti és Dukai Regina tanácsadóként segíti majd a felkészülést a királynőválasztásra. Vajon az idén megfordul a trend és ismét egy szőke lány fejére kerül a korona?

Eddig mindig a barnák győzedelmeskedtek

Üde színfoltot jelentett a Miss Balaton szépségverseny két korábbi szépségének, Marton Adriennek (a 2005-ös megmérettetés szépségkirálynője) és Polgár Krisztinának (kétszeres második helyezett) szőkesége. Az elmúlt években sorra barna, hosszú hajú lányok fejére került a korona, így Horváth Éva szerint az idén illene megtörni a trendet.

Gyerünk szőkék!

„Régebben sokkal több szőke lányt választottak meg királynőnek, olyanokat mint Zimány Linda, Polgár Kriszti és Marton Adri. Az elmúlt években viszont sorra a barna, hosszú hajú lányok győztek. Én is barna haj párti vagyok, és a zsűri is őket kedvelte jobban. Sok lány, látva a trendet, ezzel akar azonosulni. Találkoztam olyan világosbarna hajú lánnyal, akinek az van a fejében, hogy sötétbarnára festeti át a haját, hogy a szépségversenyen tudjon érvényesülni. Akinek pedig nem természetes hosszú a haja, azonnal tetet fel műhajat. Szerintem a természetességnél nincsen szebb és értékelhetőbb, ha valaki nem nyúl a hajához, a szemöldökéhez. Az idén a szőkéket kifejezetten arra biztatom, hogy jelentkezzenek" – mondta Éva, aki egy hónapon át várja a fényképeket.

„Szeretném, ha felbukkanna valami egészen más karakterű lány, például rövid hajú. Amikor anno a világversenyen részt vettem, a második helyezett egy tüsihajú, amerikai lány lett. Igazi karakter. Jó lenne itthon is felfedezni valaki hasonlót” - emlékezett vissza Éva.

A versenyről, a nyereményekről a következő oldalon olvashatsz!

Oldalak

Recept
Ha nincs kedved sokat állni a konyhában, ez a görög szendvics tökéletes választás lehet neked, de akár a gyermekednek is csomagolhatod a suliba, táborba!
Sztárok
Nagyszabású gálaműsorban választják meg június 11-én Magyarország Szépét. A Dunán 19:45-től látható show-ban a döntőbe jutott 16 legszebb versenyző több tourban vonul fel sztárfellépők kuriózumnak...
Lifestyle
A dolgozók szóhoz sem jutottak, amikor beértek reggel a munkahelyükre. A kutya előző este, záróra előtt érkezett.