Sztárok

Emlékszel még a Szívek szállodája szexi szívtiprójára? A 2000-es évek tinisztárja lassan 45 éves, rá sem ismerni hosszú hajjal és szakállal

Milo Ventimiglia alaposan megváltozott az évek során: a helyes tinifiúból sármos férfivé nőtte ki magát, közel a 45-höz is brutálszexi.

Felismered őt?

A Gilmore Girls, azaz a Szívek szállodája letarolta az egész világot: a 2000-es évek egyik legnépszerűbb sorozatává nőtte ki magát Lauren Graham és Alexis Bledel főszereplésével. Hét éven át élvezhettük Lorelai Gilmore, valamint lánya, Rory Gilmore kalandjait, akiknek életében volt minden: családi problémák, bonyolult barátságok, na meg persze szerelem annak minden nehézségével együtt, de a produkció körbejárta a generációs különbségek és a társadalmi osztályok témakörét is, így nem csoda, hogy a Szívek szállodáját nagy kritikai elismeréssel fogadták, 2007-ben még a Time „minden idők 100 legjobb sorozatának” listájára is felkerült. A rajongók tehát érthető módon csalódottak voltak, amikor 2007-ben leadták az utolsó részt, de majd 10 évvel később, 2016-ban a Szívek szállodája visszatért egy 4 részes minisorozatként a Netflixen, így volt ok az örömre is azok számára, akik nosztalgiázni szerettek volna. 15 év telt tehát el a befejező rész óta, a szereplők pedig azóta alaposan megváltoztak: a produkció szívtiprója, a 2000-es évek imádott tinisztárja Milo Ventimiglia például már 45 éves lesz idén júliusban, régi kamaszfiús bájának pedig immáron nyoma sincs. A sorozat Jess Marianója ugyanis sármos, szexi férfivé nőtte ki magát, akit szakállal és hosszabb hajjal már fel sem ismernénk az utcán. Galériánkban mutatjuk, hogy néz ki ma az egykori tinibálvány!

Milo színészként a nagy áttörést a Szívek szállodájával érte el karrierjében, nevét ekkor ismerte meg az egész világ – a sorozatban egy vakmerő tinit, Jesst alakította, de pályafutása a produkció végével sem tört derékba.
Kattints a további képekért!

Nagyon úgy tűnik, hogy minden próbálkozás felesleges, ugyanis Meghan és Harry egyszerűen képtelenek megbocsátani a királyi családnak.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!