Sztárok

Szellő István a néhai szüleiről: "Még mindig előfordul, hogy szeretném felhívni őket, hogy tanácsot kérjek"

Az ország egyik legnépszerűbb híradósa meglepő kulisszatitkokat árult el a magánéletéről.

Nem él együtt a gyerekeivel

Szellő István hosszú évek óta az egyik legkedveltebb magyar híradós. A honi televíziózás legendás alakja ritkán beszél a magánéletéről, a Meglepetés magazin kedvéért azonban nemrégiben kivételt tett. Szellő elárulta például, hogy bár nem él együtt a négy gyermekével, mindmáig kiváló kapcsolatot ápolnak. Lapozz, a cikk a galériában folytatódik!

"Négy gyerekem van. Nem élünk együtt, de nagyon jó kapcsolatban vagyunk. A nagyobb fiam, dr. Szellő András már 27 éves. Jogi diplomát szerzett, ügyvédbojtár. A másik fiam, a 21 éves Ádám, teniszező. Egy kaliforniai egyetemen tanult üzleti szakon. Most már teniszoktatóként is dolgozik. Tehetséges, szorgalmas srác, akárcsak a bátyja. És az ikrek, Manna és Alen sem kisgyerekek, 14 évesek. Pályaválasztás előtt állnak. A lányom állatorvos szeretne lenni, a harmadik fiam talán folytatja majd a hivatásomat. Érdekli a média és a kommunikáció" - idézte Szellőt a Blikk.
Kattints a további képekért!

Jakupcseket és férjét, Kliegl Ádámot a Hölgyválasz című előadás ősbemutatóján kapták lencsevégre.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!