Sztárok

Kísérteties a hasonlóság Szandi és édesanyja között: Anna 70 felett is remekül néz ki, az énekesnő tőle örökölhette pompás génjeit

Szandi édesanyja olyannyira szuper formában van, hogy simán letagadhatna jó pár évet a korából, erről pedig az énekesnő által feltöltött közös fotók árulkodnak.

Mint két tojás

Szandi általában négy dolog miatt kerül a címlapokra: kivételes hangi adottságai miatt, férje végett, akivel szinte mesébe illő a házasságuk, de lánya, Blanka kapcsán is sokat cikkeznek az énekesnőről, na meg persze bombaformája okán, ami egészen egyszerűen elkápráztatja az embereket, hiszen Szandi 45 évesen olyan alakkal büszkélkedhet, amit még a huszonévesek is megirigyelhetnek tőle, főleg úgy, hogy az előadó három gyermeket hozott a világra, mégis minden alkalommal visszanyerte szülés előtti idomait. A kétszeres EMeRTon-díjas magyar énekesnő tehát rendkívüli karrierje mellett tehát egy tökéletes, jól működő családot is magáénak tudhat, ami a mai világban példaértékű, ezt pedig Szandi is tudja, így meg is becsüli azt, amilye van. Édesanyjával, Petri Annával a mai napig szoros kapcsolatot ápol, de nem csupán viszonyuk a figyelemre méltó, hanem a köztük lévő hasonlóság is – anya és lánya olyan, mint két tojás, az egyformaság egyszerűen kísérteties. Galériánkban mutatjuk, hogy fest együtt Szandi és Anna, aki 70 felett is gyönyörű.

Szandi a mai napig csodálatosan fest: az énekesnő 45 évesen olyan alakkal büszkélkedhet, hogy azon követői minden alkalommal csak ámulnak és bámulnak, amikor az előadó új képet tölt fel közösségi oldalára.
Kattints a további képekért!

Az uralkodó a hírek szerint nem bírja tovább elviselni az András herceg körüli bonyodalmakat és botrányokat, így meghozott egy komoly döntést, ami hatással lesz fia további életére.

Leadfotó: Facebook/szandihivatalos

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A datolya nem túl népszerű gyümölcs a magyarok körében, pedig érdemes lenne minél többeknek beépíteniük az étrendjükbe, ugyanis csodákat művel a szervezettel.
Sztárok
Hagyományosan a királyi családok tagjai az idő múlásával újabb és újabb rangokat kapnak, Sarolta esetében azonban lehet, hogy megszakad ez a tradíció.
Fashion&Beauty
Ha fontosnak tartod hajad ápolását, valószínűleg te is rengetegféle olajat kipróbáltál már. Nem mindegy viszont, hogy milyen olajokat is használsz tincseidre.