Szerelmi háromszög a láthatáron? Már senki sem érti, mi zajlik a magyar sztárok között

Szabó Zsófira két híresség is kivetette a hálóját, de az utóbbi időben egyszerűen lehetetlen követni, mi történik hármójukkal.

Érte rajong most mindenki

Szabó Zsófi még az év elején jelentette be a hírt, miszerint válik férjétől, Kiss Zsolttól, akivel négy évig alkottak egy párt, és született egy közös gyermekük is, Mendel. Zsófi azóta elképesztő átalakuláson ment keresztül, már ami a külsejét illeti: a műsorvezető rengeteget fogyott, a munka és fia mellett pedig a futásnak szenteli szinte minden idejét, legalábbis a közösségi média oldalaira feltöltött fotók és sztorik alapján. Külseje mellett azonban kisugárzásában is fellelhető némi változás, ugyanis a férfiak egyszerűen tapadnak rá, és nem csak az egyszerű, földi halandók, hanem a sztárvilág krémje is: először az énekes, Fluor Tomi kezdett vele nyilvános flörtbe az interneten, ami mostanra már odáig fajult, hogy Tomi az Álarcos énekes című műsorban is csapja a szelet Zsófinak a kamerák előtt. Ezután Shane Tusup, Hosszú Katinka exe kezdte kommentekkel bombázni a színésznőt az Instagramon – szinte nincs olyan fotó, ami alatt ne jelenne meg az úszó egy-egy pikánsabb mondata vagy bókja. Az incselkedésbe Szabó Zsófi is beszállt: hol Fluor közeledését hárítja, hol fogadja azt, máskor pedig Tusup kommentjeire válaszol kétértelműen. Galériánkban eláruljuk a szerelmi háromszög további részleteit!

Mindenki szentül meg volt győződve arról pár héttel ezelőtt, hogy Szabó Zsófi és Fluor között tényleg alakul valami: bár kezdetben az emberek többsége csak médiatrükként és viccnek fogta fel közös képeiket és folyamatos évődésüket, a jelek arra utaltak, hogy bizony nem csak tréfáról van szó.
Kattints a további képekért!

Dolhai Luca örökölte édesapja tehetségét, gyönyörű hangja van.

Leadfotó: Instagram/rtlreggeli

Oldalak