Sztárok

Nem vállal több filmszerepet a nyolcvanas évek egyik legnagyobb amerikai komikusa

Steve Martin seregnyi sikerfilmjére lehet büszke, és bár most is zajlik körülötte az élet, a közeljövőben nem szeretne kamera elé állni.

Nem vonzza már a mozi világa

Mindenki őriz egy-egy kedves, szívmelengető emléket Steve Martin amerikai komikusról, aki csak egy kicsit is kedveli a nyolcvanas és kilencvenes évek tengerentúli filmvígjátékait. Az örömapa, A három amigó, A riviéra vadorzói, a Bilko főtörzs és a Repülők, vonatok, autómobilok sztárja ugyan még mindig csupán 76 éves, és jelenleg sem ücsörög otthon ölbe tett kézzel, a minap úgy nyilatkozott, nem szeretne többé filmekben szerepelni. A The Hollywood Reporter cikke szerint Martin a Gyilkos a házban című tévésorozat főszerepe után a tévésorozatoknak, sőt a nagyjátékfilmeknek is búcsút int. Ez persze korántsem jelenti azt, hogy a nézők nem láthatják többé az őszes halántékú, jellegzetes grimaszú tréfamestert. A világsztár ugyanis jelenleg egy élő show-műsort készít Martin Shorttal - a közönséggel való közvetlen, élő kapcsolatot tehát a jövőben is szeretné fenntartani.

"Nagyon boldogok voltunk, hogy csak az élő show-t csináltuk. Lehet, hogy ennek lesz egy elkerülhetetlen, természetes vége – valamelyikünk megbetegszik, vagy egyszerűen kifárad –, de Marty nélkül nem folytatnám. Ha a Gyilkos a házban véget ér, nem fogok más szerepeket keresni. Nem fogok más filmeket keresni. Cameókat sem szeretnék sem játszani. Fura, de ennyi volt" - magyarázta Steve Martin.

Fotó: Michael Covac / Getty Images

Lapozz, a második oldalon jön a folytatás!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Sanna Marint általában hivatalos, elegáns és visszafogott szettekben láthatjuk csak munkájából és pozíciójából kifolyólag, most azonban fehér estélyit öltött magára, amiben úgy tündökölt, akár egy...
Utazás
Lehet, hogy korábban már találkoztál ezzel a bejegyzéssel, azonban számos platformon újra megosztották azt a két képet, ami 35 év különbséggel készült.