Sztárok

Ő volt a Disney legcukibb gyereksztárja: rengeteget változott 15 éves korára - Fotók

Biztosan te is emlékszel még a Disney Channel sorozatára, a Sok sikert, Charlie!-ra, melyben bár Bridgit Mendler játszotta a főszerepet, akadt egy színésznő, az akkoriban mindössze 10 hónapos Mia Talerico, aki talán még nála is fontosabb szerepet kapott.

13 év telt el

A Sok sikert, Charlie! fiatal színésznője a forgatáskor még nem volt 1 éves, de máris a sorozat egyik legkedveltebb szereplőjévé vált. A Bridgit Mendler által alakított Teddy Duncan videókon dokumentálta családjuk életét, melyekben minden rész alkalmával megfogalmazott egy jó tanácsot néhány hónapos kishúgának. Döbbenetes belegondolni, hogy a 2010-es sorozat indulása óta már 13 év telt el, ami azt jelenti, hogy az aprócska Charlie is jócskán felcseperedett. Mutatjuk, hogy néz ki napjainkban!

Rengetegen nőttek fel Disney Channel sikersorozatán és követték végig a kissé zűrös család mindennapjait. Azóta a szereplők igencsak megváltoztak, a sorozat 9 hónapos Charlieját alakító színésznőre, Mia Talericora már rá sem lehet ismerni.
Kattints a további képekért!

Kim Basinger csak árnyéka egykori önmagának, hiszen valóságos plasztikrém vált 69 éves korára az anno imádott és csodált szőke bombázóból.

Leadfotó: Getty Images, forrás: looper.com

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A tél és a hideg idő nem kecsegtet túl sok lehetőséggel – már ami a kinti tevékenységeket illeti. Ennek függvényében a hűvös szürkeségben sokszor nincs kedvünk kimenni a szabadba gyermekünkkel. Hát...
Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.