Sofia Vergara lett Hollywood leggazdagabb színésznője

Ezen még mi is meglepődtünk: Sofia Vergara, a Modern család című sorozat egyik főszereplője lett Hollywood leggazdagabb színésznője!

Nemcsak gyönyörű, hanem nagyon gazdag is

A pénzügyi szakértők az egzotikus szépségéről (is) híres, kolumbiai származású Sofia Vergarat nevezték meg Hollywood leggazdagabb színésznőjének – ami hatalmas meglepetés, mert egy tévés sorozatsztárról, nem pedig egy magas költségvetésű mozifilmekben szereplő színésznőről (mint például Jennifer Aniston, Julia Roberts, Amanda Seyfried) van szó.

Sofia egy interjú kapcsán azt nyilatkozta, büszke arra, hogy ő generációjának legjobban fizetett színésznője, de egy kicsit túlzónak találja a címet. “Egy átlagemberhez képest sokat keresek, de a legtöbben elfelejtik, hogy a fizetésemből adóznom is kell – ráadásul nem is keveset! Ezek után már egyből nincs is olyan sok pénzem. Aztán ott van a menedzserem és az ügynököm, akiket szintén én fizetek, ahogyan az ügyvédeimet és a könyvelőimet is!”- fakadt ki a színésznő, aki egyébként soha nem akart világsztár lenni, csak a fiát, Manolot akarta jó körülmények között felnevelni.

“Azért vándoroltam ki Kolumbiából Amerikába, hogy tisztességes és jó életet tudjak biztosítani a fiamnak. Az, hogy gazdag legyek, sosem volt a célom, csak az, hogy idejében ki tudjam fizetni az albérletemet és a számláimat.” – mondta őszintén a színésznő, aki megsúgta: vagyonának jelentős részét egyébként nem is a tévés munkáival, hanem reklámarcos szerepléseivel keresi meg.

Kíváncsi vagy, hogy pontosan mennyit is keres Sofia Vergara? Kattints a következő oldalra!

Fotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

  • 1
  • 2