Sztárok

Sebestyén Balázs hihetetlenül büszke a feleségére: a műsorvezetőt ámulatba ejtette Viki merészsége

A közkedvelt műsorvezetőt lenyűgözte az a következetesség és céltudatosság, mellyel felesége megvalósította réges-régi álmát.

"Álmodtatok egy nagyot..."

Barátnőjével közösen saját ruhamárkát hozott létre Sebestyén Balázs felesége, Viki - írja a Blikk. Az ambiciózus vállalkozás még a népszerű műsorvezetőt is lenyűgözte. A híresség a saját közösségi médiás felületén gratulált feleségének, aki - partnerével együtt - nemrégiben a ruhamárka saját weboldalát is elindította. "Nagyon büszke vagyok rád. Álmodtatok egy nagyot, és időt, energiát nem kímélve, megcsináltátok. Azért, ha világmárka lesz, remélem, még letegeződhetünk" - reagált felesége nem mindennapi sikerére Sebestyén Balázs.

Merő Péter, a TV2-n hamarosan induló Next Topmodel Hungary divattervezője a Best magazinnal osztotta meg gondolatait Sebestyén Viki ruhamárkájáról: „Nagyon okos ötlet volt tőlük, hogy egyméretű ruhákat készítettek, így ugyanis nem lehet probléma, hogy a kisebb vagy nagyobb méretű ruhák megmaradnak. A ruhák jól variálhatók is, a legtöbb testalkaton jól mutatnak majd, úgyhogy azt gondolom, semmi nem áll majd a siker útjába.”
Kattints a további képekért!

A közismert médiaszemélyiség 15 évvel ezelőtt kötötte össze az életét Horváth Viktóriával, aki azóta természetesen felvette a Sebestyén nevet is. Párosuk azóta is elválaszthatatlan, a sztárfeleségen pedig nem fog az idő: káprázatos kisugárzásával még a fiatalabb nőket is megszégyeníti.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Sztárok
Joe Biden visszalépésével Kamala Harris esélyt kapott arra, hogy ő legyen a befutó a novemberi elnökválasztáson. Most a párjával nagy fordulatot vesz az életük, aki mindenben támogatni fogja.
Lifestyle
Te is nehezen tudsz elaludni? Egy egyetem kutatói most rájöttek a titok nyitjára, amit valószínűleg te is be fogsz vetni.
Sztárok
Az RTL már tavaly decemberben bejelentette, hogy idén újra képernyőre kerül a 2023-as év egyik legnézettebb műsora, vagyis a Sztárbox, ami egy újabb évaddal debütál.