Sztárok

Sebestyén Balázs meglepő kulisszatitkot árult el a házasságáról: van egy dolog, amiben nagyon különböznek a feleségével

A közkedvelt rádiós kertelés nélkül árulta el, hogy gyakran a felesége nélkül jár kikapcsolódni, sőt Viki is imád híres férje nélkül bulizni. A féltékenység azonban - e furcsa szokás dacára - fel sem merül a kapcsolatukban.

Nem zárja aranykalitkába a feleségét

Sebestyén Balázs nem tartozik azon férjek közé, akik aranykalitkába zárják a feleségüket. A közkedvelt médiaszemélyiség 2009-ben kötötte össze az életét feleségével, Vikivel, akivel azóta is irigylésre méltó harmóniában élnek együtt. De vajon mi is e tökéletes párkapcsolat igazi titka? Nos, a 46 esztendős híresség a Best magazinnak elárulta: noha nejével sokszor közösen járnak szórakozóhelyekre, az sem számít ritkaságnak, hogy külön buliznak. E - sokak számára meglepőnek tűnő - szokás ellenére máig nem vetül szerelmükre a féltékenység árnya.

Sebestyén azt mondja, feleségével nincs szükségük rá, hogy folyton ellenőrizgessék egymást.
Kattints a további képekért!

A közkedvelt műsorvezetőt lenyűgözte az a következetesség és céltudatosság, mellyel felesége megvalósította réges-régi álmát.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Sztárok
Emma Watson újra szerelmes, egy intelligens és igazán sármos fiatalember rabolta el a színésznő szívét.
Sztárok
Bár sokan úgy gondolják, hogy György már a kezdetektől tudta, hogy egy napon ő foglalja majd el a trónt apja után, ez egyáltalán nem így van: a herceg viszonylag későn szembesült a rá váró...
Sztárok
A legendás karakterszínész Mads Mikkelsen fia a megszólalásig hasonlít a híres édesapjára, bár Carl Jacobsen nem használja ki ennek az előnyeit, ugyanis nem lett belőle sem színész, sem pedig modell...