Körbejárta a kínos fotó a sajtót: Sarah Jessica Parker oltári dühös miatta

A Szex és New York sztárja szégyenletesnek nevezte a feltételezéseket.

Nehéz helyzetbe hozták

Sarah Jessica Parker arra kényszerült, hogy az Instagram-oldalán magyarázkodjon, hogy a közel 22 éves házasságában valójában nincsen semmi probléma. A színésznő és férje, Matthew Broderick már 27 éve alkotnak egy párt, egy lap azonban a napokban azt híresztelte róluk, hogy válságban van kapcsolatuk és hamarosan el fognak válni. A cikkhez egy fotót is mellékeltek, amin a pár látható és látszólag nem a legszerelmesebb hangulatban vannak.

A fotó, ami körbejárta a sajtót

Vita a házassági évfordulón?

A sztárpárt egy londoni étterem előtt kapták lencsevégre a paparazzik, ahol úgy tűnik, mintha vitatkoztak egymással. A színésznő azonban cáfolja a megjelent cikk valóság tartalmát és erről saját maga adott ki közleményt a közösségi oldalán:

"A National Enquirer - ahogy minden évben - most is minden erőfeszítésével azon dolgozik, hogy napokkal ez évfordulónk előtt aláássa a férjemmel való kapcsolatomat, és ezt a négy boldog, Londonban töltött napot. Nem volt semmiféle kiabálás, sem az utcán, sem az étteremben, avagy bármiféle feszültség amiatt, hogy ő Londonban dolgozik. Sőt, én és a gyermekeink is nagyon büszkék vagyunk rá! Miért nem inkább a 22 éves házasságunkat ünneplitek?”

– adott hangot a dühének az Instagram-oldalán a Szex és New York sztárja.

A színész világsztár kolléganőjébe szeretett bele.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!