Sztárok

Keanu Reeves és Sandra Bullock évekig titokban tartották a kapcsolatukat

Sokáig nem vallották be, hogy odavannak egymásért.

Álompár születik

1994-ben óriási robbant a mozikban a Féktelenül című film, ami egycsapásra szupersztárrá tette a két főszereplőt, Sandra Bullockot és Keanu Reeves-t. Bár akciófilmről van szó, a két színész között végig elképesztő módon működött a kémia. Több mint tíz évvel később, a Ház a tónál című filmben végre a romantikus oldalukat is megmutatták. Ebben az alkotásban olyan hitelesen alakítottak szerelmeseket, hogy a rajongók fejében óhatatlanul megfordult a gondolat: talán az életben is egy párt alkotnak. Mint kiderült, ez a feltevés nem is áll távol az igazságtól.

Cikkünk folytatódik, lapozz!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Hallottál már a szigma férfiakról? A pasik egy része nevetségesnek tartja őket, míg mások keresik a módját, hogy azzá váljanak, egyes nők pedig odáig vannak értük.
Lifestyle
Gyakran találkozhatunk különféle konyhai praktikákkal a közösségi média platformokon, ezek közül néhány pedig különösen hasznos és életmentő.
Fashion&Beauty
Az évek során rengeteg új és kissé meglepő divattrendnek lehettünk már tanúi, a dupla derekú nadrágok pedig kétségtelenül közéjük tartoznak.