Sztárok

Elképesztő a hasonlóság: Salma Hayek és lánya kiköpött másai egymásnak, le sem tagadhatnák a másikat

Szinte lehetetlen eldönteni, hogy anya vagy lánya-e a szebb.

55 évesen is éppoly szexi, mint 20 évvel ezelőtt

Salma Hayek egyike azon kevés női hírességnek, akiken egyszerűen nem fog az idő vasfoga, sőt mi több, az évek előrehaladtával csak nemesednek, és egyre szebbek lesznek. Nos, a mexikói születésű világsztár szeptemberben ünnepelte 55. születésnapját, és jobban néz ki, mint valaha – egyszerűen egy másodpercet sem öregedett karrierje kezdete óta. Salma Hayek azok közé tartozik, akik nem harcolnak az idővel, szimplán elfogadják annak múlását: nem botoxoltatnak, nem fekszenek kés alá és nem vetnek be minden létező szépségtrükköt. Természetesen azt nem tudni, mi pontosan a színésznő titka, de valamit nagyon jól csinál – galériánkban mutatjuk, hogy néz ki manapság Hayek fürdőruhában, valamint hogy mennyire hasonlít rá ritkán látott lánya, a 14 éves Valentina Paloma Pinault.

Salma Hayek 2009-ben, Valentin-napon kötötte össze életét Francois-Henri Pinaulttal, az 59 éves francia üzletemberrel, akitől még 2007-ben született meg lánya, Valentina.
Kattints a további képekért!

Hirdetésben keres házvezetőnőt II. Erzsébet, aki a Buckingham-palotában vagy a Windsor-kastélyban segíti majd a királynőt a bentlakó személyzet tagjaként.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A Y2K divat, más néven a "Z generációs" divat az utóbbi években egyre népszerűbb lett.
Utazás
Közepes, 5,3-as erősségű földrengés volt kedden este Románia nyugati részén, a magyar határ melletti Arad megyében - közölte kedden este a román Országos Földtani Intézet (INFP).
Sztárok
Vecsei H. Miklós a Sunday Brunch c. műsor vendége volt, ahol többek között a Vígszínház és Eszenyi Enikő botrányáról is beszélt, valamint elmondta véleményét az intézmény jelenlegi vezetőjéről,...