Sztárok

Ryan Gosling és Eva Mendes szigorú megállapodást kötött a gyermekeiket illetően

Sokan gondolják úgy, hogy a boldog házasság részben a kompromisszumokban és a hatékony együttműködésben gyökerezik. Nos, Ryan Gosling és Eva Mendes is hasonlóan vélekedik, határozottan megállapodtak ugyanis néhány dologban, már ami a gyermeknevelést illeti.

Karrier kontra szülőség

Eva Mendes és Ryan Gosling 2011 óta alkotnak egy párt, házasságukból pedig két csodálatos kislány is született. Talán te is elgondolkodtál már azon, vajon hogyan is lehet összeegyeztetni a hollywoodi hírnév csillogását és a szülőséget, Ryan és Eva pedig egy határozott megállapodással igyekeznek megteremteni a hangsúlyt a két dolog között. A gyermekek születésekor megbeszélték, hogy Eva feladja színészi karrierjét és otthon marad a gyerekekkel, míg Ryan a biztosítja a két lány felneveléséhez szükséges hátteret. Olvass tovább, ha kíváncsi vagy a részletekre!

„Annyira magától értetődő volt az egész számunkra, mintha szóbeli megállapodást kötöttünk volna” – mesélte Eva Mendes a Tonight showban. Az 50 éves színésznő számára nem is volt kérdés, hogy gyermekei születése után felfüggeszti hollywoodi ambícióit, hogy minél több időt tölthessen Esmeraldával és Amadával, akik ma már 9 és 7 évesek. „Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ennyit lehetek velük” – tette hozzá a színésznő.
Kattints a további képekért!

A XX. századi színház-, valamint filmművészet meghatározó alakja volt Szörényi Éva, akinek nevéhez klasszikus és modern művekben, tragédiákban, illetve vígjátékokban egyaránt kiemelkedő alakítások fűződnek. A színésznő emellett több mint 50 évig a magyar nyelv és kultúra erősítésének meghatározó személyisége volt Amerikában.

Leadfotó: Getty Images, forrás: pagesix.com

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Home&Design
Mutatjuk a leglátványosabb fali csempe típusokat, amelyek egytől egyig különlegessé tehetik a konyhádat.
Fashion&Beauty
A divat világában a változás az egyetlen állandó tényező, most pedig egy új, meglepő trend kezd teret hódítani: a haj lenövése.
Lifestyle
Ez a fantasztikus ízű növény jól jöhet, ha elfogy otthon a Vegeta vagy a Delikát, ugyanis egy az egyben olyan aromát csempész majd az ételbe főzés közben, mintha a boltban vásárolt ételízesítők...