Komoly döntést hozott a hármasikrekkel várandós Rúzsa Magdi: búcsút mond a színpadnak

Hamarosan három gyermeknek ad életet Rúzsa Magdi, ezért úgy döntött, visszavonul a színpadtól – legalábbis egy kis időre.

Háromszoros csoda

Mint azt a femcafe.hu is megírta, a Megasztár egykori felfedezettje három kisbabát hord a szíve alatt: mint kiderült, Rúzsa Magdi és férje, Vilmos végre elérkezettnek látták az időt arra, hogy családot alapítsanak. A csoda pedig meg is történt, hiszen a 35 éves énekesnő teherbe esett, a Czeizel Intézetben végzett vizsgálat során pedig kiderült: mind a három kisbaba egészséges és szépen fejlődik, így végre a házaspár megoszthatta az örömhírt mindenkivel – az énekesnő pedig azt is elárulta, hogy a picik természetes úton fogantak meg.

– Az orvosom csak ennyit kérdezett, hogy „felkészültél?” „Mire?” – kérdeztem vissza. Erre ő: ketten vannak. Majd jött a meglepetés mindannyiunk számára: nem ketten vannak, hanem hárman – idézte fel az énekesnő. S bár most úgy érzik, mérhetetlen boldogságukat egyszerűen nem lehet elég jól szavakba önteni, természetesen először őket is ledöbbentette, amikor kiderült, hogy egyszerre három taggal bővül a családjuk. A kismamának hamarosan vissza kell majd vennie a tempóból, hiszen a nem mindennapi várandósság kifejezetten nagy odafigyelést igényel: Magdi egyelőre jól bírja három kisbabával a szíve alatt, nemsokára azonban bizonyosan nehezebb lesz. Éppen ezért folyamatosan a vizsgálatok, az énekesnő pedig a saját és gyermekei biztonsága érdekében az utolsó pár hónapot kórházban fogja tölteni. Most pedig kiderült, hogy újabb komoly döntést kellett meghoznia.

Lapozz tovább a részletekért!

Oldalak

  • 1
  • 2