Sztárok

Ritkán látott férjével közös fotókat posztolt Rúzsa Magdi - még káprázatos menyasszonyi ruháját is megmutatta

A nagy népszerűségnek örvendő bejegyzés apropója, hogy a neves zenei előadó 13 éve alkot egy párt gyermekei édesapjával.

13 éve alkotnak tökéletes párost

Rúzsa Magdi nem tartozik azon magyar előadóművészek közé, akik állandóan viharos, botrányokkal tarkított magánéletük miatt kerülnek a bulvármagazinok címlapjára. A 38 esztendős híresség 13 évvel ezelőtt jött össze gyermekei édesapjával, Vilmossal, s szerelmük 2017-ben jutott el csúcspontjára, amikor is kimondták egymásnak a boldogító igent. Szövetségük az évek folyamán szétszakíthatatlannak bizonyult, 2022-ben pedig hármasikreik is megszülettek. Rúzsa Magdi és férje kapcsolatát azóta is irigylésre méltó harmónia jellemzi. A dalszövegíróként és dalszerzőként is aktív énekesnő most 13. évfordulójuk apropóján posztolt ritka fotókat a férjéről.

Az énekesnő máskor is szokott posztolni a férjéről, de általában gondosan ügyel rá, hogy szerelme (és persze gyermekei) arca ne látszódjon.
Kattints a további képekért!

Ő a műsorvezető legkisebb gyermeke, aki második, Kliegl Ádám operatőrrel kötött házasságából született.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Lifestyle
Az alábbi három csillagjegy egyike alatt születtél? Akkor várhatóan a te hetedet is próbatételek nehezítik meg.
Fashion&Beauty
A forró hónapok megérkezésével nemcsak a ruhatárunk frissül fel könnyed, szellős darabokkal, hanem a sminkünk is új, élénkebb és frissebb irányt vesz.
Lifestyle
A cukkini egy igazi szuperzöldség, hiszen egyrészt igencsak sokoldalú, másrészt remek hatással van az egészségre. Ráadásul gyorsan is nő, viszont ha szeretnéd, hogy egész nyáron legyen termésed, nem...