Emlékszel még a Rosalinda sztárjára? Így néz ki ma az 50 éves Thalía Sodi 22 évvel a sorozat befejezése után

Thalía Sodi 22 év alatt szinte semmit sem változott, egyszerűen nem fog rajta az idő vasfoga – öregedésnek nyoma sincs, épp olyan gyönyörű ma, mint az 1990-es évek végén, pedig azóta már kétgyermekes anyuka vált belőle.

A magyarok kedvenc telenovellája

A mexikói sorozat, a Rosalinda mindenkit a televíziók képernyője elé láncolt 1999 és 2000 között szerte a világon – nem véletlenül, hiszen minden adva volt a sikeréhez: izgalmas cselekményszállal ellátott történet, csodaszép főszereplő, valamint egy sármos és gazdag férfi, aki elnyeri a lány a szívét. A sztori tehát a jól megszokott recept szerint készült, a Rosalinda viszont így is hihetetlen nézettségi rekordokat döntögetett, többek között itthon, Magyarországon is, bár hazájában közel sem rajongtak annyian a sorozatért, mint máshol. A történet szerint a 20 éves Rosalinda egy virágboltban dolgozik, egy nap pedig megismerkedik a jóképű zongoristával, Fernando Joséval, a két fiatal pedig első látásra egymásba szeret. Igen ám, de aztán kiderül, hogy a férfi valójában egy ügyvéd, aki egy igencsak gazdag családból származik, Fernando José anyja pedig egyáltalán nem nézi jó szemmel, hogy fia egy szegény lányba szeret bele. A 80 epizódos sorozatban persze volt minden: sírás, szerelem, boldogság, dráma, baleset, megpróbáltatások, így szem nem maradt szárazon. A két főszereplőt Thalía Sodi és Fernando Carrillo alakította, a nézők pedig rajongtak értük – de vajon felismernéd-e őket ma, 22 évvel később? Nos, galériánkban mutatjuk, hogy néz ki ma az egykori szuperpáros!

Íme a páros, akiknek egy egész világ szurkolt anno, hogy szerelmük története happy end-el végződjön. A két színész remekül mutatott egymás mellett, na de külön-külön is megállták a helyüket.
Kattints a további képekért!

A műsorvezető 43 éves korában hozta világra második gyermekét. Most kiderült, hogy mi volt Claudia titka!

Leadfotó: Profimedia-RedDot

Oldalak