Sztárok

Robin Williams egy szem lánya gyönyörű nő lett: a színész rendkívül büszke lenne a 34 éves Zeldára – fotók

Robin Williams lánya, Zelda édesapjához hasonlóan a filmiparban kezdte bontogatni a szárnyait – tehetsége hamar megmutatkozott, napjainkban pedig már komoly névnek számít Hollywoodban.

Édesapja nyomdokaiba lépett

Robin Williams neve mindenkinek ismerősen cseng: a legendás színész olyan nagysikerű filmekben nyújtott felejthetetlen alakítást, mint a Jó reggelt, Vietnam!, a Holt költők társasága, a Mrs Doubfire - Apa csak egy van és a Good Will Hunting című filmekben nyújtotta, a filmezés mellett pedig három zenei albumot vett fel, valamint szerepelt egy sorozatban is, melynek címe Eszementek volt. A nyilvánosság előtt azonban mindig szerepet játszott: noha folyamatosan szórta a poénokat, hogy megnevettesse az embereket, a kulisszák mögött valójában egész életében küzdött a saját démonjaival, és rengeteg olyan problémával kellett szembenéznie, melyek megnehezítették a mindennapjait – végül 2014-ben, mindössze 63 évesen önkezével véget vetett az életének. Három gyermeket hagyott hátra: egy szem lánya, Zelda a tragédia idején 25 esztendős volt, azóta pedig sok minden történt vele – édesapja ráadásul biztosan nagyon büszke lenne rá, hiszen ő is a filmiparban találta meg a számításait. Galériánkban megmutatjuk, hogyan néz ki napjainkban Robin William szépséges lánya:

Zelda a filmsztár második házasságából született. Hamar nyilvánvalóvá vált, hogy örökölte édesapja színészi tehetségét, hiszen még csak 5 éves volt, amikor szerepet kapott az In Search of Dr. Seuss című filmben.
Kattints a további képekért!

Jamie Costa nem csupán külsejével, de hanghordozásával is az ifjú Robin Williamsre hajaz. Bámulatos a hasonlóság.

Leadfotó: Harry Langdon/Getty Images
Forrás: filmezzunk.hu

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A Coachella az Egyesült Államok egyik leghíresebb és legmenőbb fesztiválja, amelyet minden év áprilisában, két egymást követő hétvégén tartanak. A felhőtlen szórakozás és a koncertek mellett a...
Lifestyle
Az Oroszlán gyógyultnak hitt lelki sebei újra felszakadnak. Napi horoszkóp!
Sztárok
Bár sokan ódzkodnak a szexualitást érintő kérdésektől, Rebel Wilson ezúttal teljes gátlástalansággal mesélte el, hogy ő bizony 35 évesen vesztette el a szüzességét.