Sztárok

Reviczky Gábor fontos bejelentést tett a rákbetegségéről: a rajongók megkönnyezték a színművész vallomását

A Kossuth-díjas magyar színművész az elmúlt hónapokban ádáz küzdelmet folytatott az egyik legveszélyesebb és leggyakoribb férfibetegséggel, a prosztararákkal.

Nagy terhet rótt a sors Reviczky Gáborra

Az utóbbi hónapokban különösen nagy terhet rótt a sors a Kossuth-díjas magyar színművészre, Reviczky Gáborra. A 74 esztendős híresség szervezetét megtámadta az egyik leggyakoribb, egyszersmind legveszélyesebb férfibetegség, a prosztatarák. Sajnos később az is kiderült, hogy a betegség a színész csontjaira is átterjedt, aki - bár korábban vonakodott ettől a megoldástól - végül rászánta magát a kemoterápiás kezelésre. Legendás munkabírása a megpróbáltatásokkal teli időszakban alig-alig mérséklődött: olykor még a világot jelentő deszkákra is visszatért, és folyamatosan forgatott. Reviczky a minap fontos bejelentést tett a betegségével kapcsolatban.

Reviczky a Tényeknek azt mondta, bár a kemoterápiás kezelés mérhetetlenül megviselte, úgy tűnik, sikerrel zárult, hiszen az összes rákos sejt eltűnt a testéből.
Kattints a további képekért!

Szerettei és barátai egybehangzó véleménye szerint a színészlegenda állapota rohamosan romlik, mióta a frontotemporális demencia nevű neurodegeneratív betegséggel diagnosztizálták.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az avokádó egyike azoknak az ételeknek, amelyek számtalan egészségügyi előnnyel kecsegtetnek, ennek ellenére a legtöbb figyelem általában ízére és tápláló tulajdonságaira irányul.
Lifestyle
Sokan isznak egy pohárral lefekvés előtt abból a bizonyos italból, amely egy friss kutatás szerint nemhogy elősegíti, de még hátráltatja is az elalvást.
Fashion&Beauty
Bár az öltözködés terén sokszor tapasztalhatunk váratlan fordulatokat, ezúttal a férfi divattrendek között tűnt fel egy egészen különös kiegészítő.