Ennyire hasonlít egymásra Reese Witherspoon és lánya: a 22 éves Ava édesanyja fiatalkori verziója

Akár össze is lehetne keverni Reese Witherspoont és lányát, hiszen Ava a színésznő kiköpött mása – a minap szexualitásáról is őszintén vallott a 22 éves lány Instagram-oldalán, így az sem titok többé, melyik nemhez vonzódik.

Mint két tojás

Anyja és lánya között általában a hasonlóság mindig nagy, hiszen a legtöbb lánygyermek nagyrészt édesanyjára szokott hasonlítani – vannak azonban olyan extrém esetek, amikor a gyerekre tényleg igaz lesz a mondás, miszerint anyja kiköpött mása. Így van ez Reese Witherspoon, azaz Doktor Szöszi családjában is, ahol 22 éves lánya már-már tükörképe édesanyjának, egyszerűen minden vonását örökölte, így olyanok, mint két tojás. A világ már többször is rácsodálkozott erre a hasonlóságra, de a minap ismét terítékre került a csodaszép Ava Phillippe külleme, amikor is közösségi oldalán a fiatal lány gyakorlatilag coming outolt, azaz bevallotta, melyik nemhez is vonzódik valójában.

Szőke haj, gyönyörű mosoly, igéző szemek, jellegzetes arcforma – ez csak az Oscar- és Golden Globe-díjas Reese Witherspoon lehet, nem igaz? Nos, nem éppen, ugyanis a képen látható hölgyemény nem más, mint lánya, Ava Phillippe.
Kattints a további képekért!

Akkor és most – ez a mondat bizony az idő múlását jelképezi, ami pedig nem kíméli a sztárokat sem: Patrick Dempsey például épp ma lett 56 éves, de neki szerencséje van, ugyanis közel a hatvanhoz sármosabb, mint valaha.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak