Ránija királyné Katalint is túlszárnyalta testhezálló ruhájában: a fekete darab úgy simult tökéletes alakjára, mintha ráöntötték volna

A jordán divatdiktátor gyakran rejti formás idomait bő ruhák alá a helyi szokásoknak megfelelően, most azonban kivételt tett, és egy csodálatos, szűk fekete ruhában mutatta meg tökéletes alakját.

10 évet is letagadhatna a korából

Bár Rániját szinte soha nem éri kritika öltözködése miatt, hiszen rendre kifogástalan szettekben mutatkozik, nemrégiben mégis bakizott a királyné a kommentelők szerint. Pár napja ugyanis egy érdekes szabású, átlapolt Fendi szoknyát viselt, ami sokak tetszését egyáltalán nem nyerte el, és többen is úgy gondolták, hogy ez volt Ránija eddigi legrosszabb választása. Nos, a minap a királyné "kijavította" múltbéli hibáját azzal, hogy egy káprázatos, testhezálló fekete ruhát vett fel: a darab tökéletesen simult Ránija hihetetlen alakjára, így nem csoda, hogy a kommentelők most azon ámulnak, hogy lehetséges az, hogy a jordán divatdiktátor idén már 54 éves lesz - az emberek szerint akár 10 évet is letagadhatna a korából a huszonéveseket megszégyenítő, hibátlan testével. Galériánkban mutatjuk a friss fotót a királynéról!

Ez volt az a szoknya, amin sokan kiakadtak, és ami egyesek szerint egyáltalán nem állt előnyösen a gyönyörű királynénak. Nos, ízlések és pofonok, de az biztos, hogy láttuk már Rániját ennél jóval csinosabb szettekben is.
Kattints a további képekért!

Bár Ránija jordán királyné méltán kiérdemelte a divatikon és a stíluskirálynő jelzőket az elmúlt években tökéletes outfitjeinek köszönhetően, a rajongók most mégis nagyot csalódtak legutóbbi választásában.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Sokan töltik az okostelefonjukat maguk mellett az ágyban - írja a TWN.hu. Igen ám, de ez nemcsak a készülék, hanem a tulajdonosa számára is komoly veszélyeket rejt.
Lifestyle
A Nyilast pozitív energiák veszik körbe, használja ki őket! Napi horoszkóp.
Sztárok
1997. július elsején ünnepelte 36. születésnapját a hercegné: akkor még nem tudta, de ez volt számára az utolsó.