Ránija menyénél nincs gyönyörűbb nő jelenleg a világon: Rajwa felvette a világ legszebb piros ruháját

Kismamaként ragyogott a különleges ruhakölteményben a jövendőbeli királyné, azaz a jordán trón várományosának várandós felesége.

Ránija helyett ő tündökölt királynéként a nagy napon

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, a divatdiktátor Ránija nagy bakit vétett a minap: a királyné és II. Abdullah uralkodásuk ezüstjubileumát ünnepelték, Jordániában pedig bizony nagy nap volt ez, éppen ezért a királyi pár egy nyilvános, a tiszteletükre rendezett eseményen is rész vett. Nos, Ránija nem éppen olyan ruhát vett fel az ünnepségre, ami méltó lett volna a jeles alkalomhoz az emberek szerint, így többen is úgy gondolják, hogy a királyné nagyot hibázott - nem úgy, mint menye. Természetesen Ránija gyermekei, például a trónörökös Hussein herceg és felesége, a várandós Rajwa is részt vettek az eseményen, utóbbi pedig kismamaként is elkápráztatta a népet piros ruhájában, így nem csoda, hogy ezúttal minden szem rászegeződött, nem pedig Ránijára. Galériánkban mutatjuk Rajwa lenyűgöző ruháját!

Ránija királyné ebben a darabban jelent meg az ünnepségen, ami sokak szerint nemcsak előnytelenül állt neki, de maga a ruha sem volt alkalmas és elég feltűnő egy olyan jeles eseményhez, mint az ezüstjubileumi ünnepség.
Kattints a további képekért!

Bár Ránija szinte sosem hoz rossz döntéseket, ha öltözködésről van szó, most mindenki kiakadt azon a ruhán, amit a minap a jordán király felesége viselt.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
A biztonsági szolgálat azonnal kiürítette a bevásárlóközpontot, a fővárosi hivatásos tűzoltók pedig a helyszínre vonultak.
Sztárok
Újra előkerült egy négy évvel ezelőtti történet a néhai II. Erzsébet királynőről és férjéről, Fülöp hercegről.
Egészség
Straub Fanni története inspiráló lehet sok mindenki számára, hogy nem szabad feladni, még akkor sem, ha közben tengernyi negatív kritikát kap az ember.