Ránija királyné menye a leggyönyörűbb kismama, akit valaha láttunk: Rajwa csodás piros ruhában mutatta meg gömbölyödő pocakját

Hamarosan érkezik az újabb trónörökös a jordán királyi családba, hiszen a trón várományosának felesége, a gyönyörű Rajwa hercegné várandós.

Hamarosan megszületik Ránija első unokája

2023-ban vette feleségül a jordán trónörökös, Hussein herceg a káprázatos Rajwa Al Saifot, aki hamar a királyi család egyik legkedveltebb tagja lett anyósa, Ránija után, nem véletlenül. A bájos mosolyú, gyönyörű Rajwa sokak szívébe lopta be magát kifinomult eleganciájával, kedvességével, na meg persze stílusérzékével is, ami többek szerint nagyon hasonló a királynééhez, így nem csoda, hogy mindkettőjüket Jordánia divatdiktátoraként emlegetik. Rajwát hamar befogadta az örömanya és az örömapa is a családba, a hercegné pedig most talán még közelebbi viszonyt ápol a királyi párral, mint valaha, hiszen szíve alatt hordja a jordán királyi család leendő uralkodóját, mivel Hussein felesége várandós. A minap egy lélegzetelállító piros ruhában mutatta meg gömbölyödő pocakját a hercegné, a fotót látva pedig sokaknak leesett az álla, hiszen Rajwa csak úgy ragyog a boldogságtól a felvételen. Galériánkban mutatjuk a friss fotót!

Rajwa már a tavalyi álomesküvőjén is elbűvölte az embereket menyasszonyi ruhájával, hiszen Hussein kedvese bámulatosan festett az esküvői fotókon.
Kattints a további képekért!

Majdnem két éve annak, hogy a néhai királynő utoljára kilépett a Buckingham-palota erkélyére a platina jubileumi ünnepsége során, az viszont csak most derült ki, milyen megható telefonbeszélgetés előzte ezt meg.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Az utazás kétségtelenül az egyik legjobb dolog a világon, de a vele járó jetlagről valószínűleg mindenki szívesen lemondana. Szerencsére van egy egyszerű trükk, amellyel könnyebbé teheted az átállást...
Lifestyle
Már messziről kiszúrta a nőt az út közepén, le is lassított.
Lifestyle
Pedig minden pontosan úgy lett, ahogy kérte. De azért valaki gondolkozhatott volna picit.