Sztárok

Radics Gigi megmutatta az első és utolsó képet a kislányáról

Bella Szófia gyönyörű kislány, mégsem láthatjuk őt többé.

Többé nem mutatja meg

A minap nagyon szép családi fotó jelent meg Radics Gigiékről, de minden bizonnyal ez az utolsó alkalom, hogy a rajongók láthatják a kis Bella Szófiát. Az énekesnő két hónappal a szülés után mutatta meg először a kislányát egy hetilap címlapján, egy a fotózáson készült képet pedig a közösségi oldalán is megosztott – ebben a posztban írja le, hogy úgy döntött, több fotót nem mutat meg a piciről.

Az én kedvenc képem a kislányomról. Nincs ennél nagyobb szerelem a Földön. Na de ezzel a képpel abbahagytam a róla posztolt fotókat, szeretném ha majd ő döntené el nagyobb korában, hogy szeretne-e szerepelni a média világában. Habár legszívesebben minden nap róla posztolnék, mert annyira büszke vagyok rá, mint minden szülő a saját gyermekére... Szeretlek édes, gyönyörű kislányom, a legszebb ajándék te vagy nekem. Nincs szebb és jobb dolog az anyaságnál, minden nehézségével együtt. Köszönöm Istenem a gyermekemet és, hogy boldog család vagyunk. Minden nap hálát adok ezért... Mindenkinek ilyen boldogságot kívánok...” – fogalmazott Gigi.

Bella Szófia októberben jött a világra szülei, Radics Gigi és Mikus Áron legnagyobb örömére.
Kattints a további képekért!

Kilenc éve hunyt el a legendás színművész.

Leadfotó: instagram.com/gigiradics

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Lifestyle
Sokan töltik az okostelefonjukat maguk mellett az ágyban - írja a TWN.hu. Igen ám, de ez nemcsak a készülék, hanem a tulajdonosa számára is komoly veszélyeket rejt.
Lifestyle
A Nyilast pozitív energiák veszik körbe, használja ki őket! Napi horoszkóp.
Sztárok
1997. július elsején ünnepelte 36. születésnapját a hercegné: akkor még nem tudta, de ez volt számára az utolsó.