Rácz Jenő erotikus fotót küldött magáról, csoda, hogy ez nem landolt az interneten

A Konyhafőnök zsűritagja nagyon sokáig kereste a szerelmet, mielőtt ráakadt Rácz-Gyuricza Dórára. Az is romantikus filmbe illő, hogy az RTL műsorának köszönhetik, hogy összejöttek.

Rácz Jenő lehet most is olyan pajzán, mint fiatal korában

Örülhetnek a rajongók, mert idén egészen biztosan visszatér A Konyhafőnök az RTL képernyőjére. Továbbra is Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő fogják eldönteni a 10 millió forint sorsát, és azt is, hogy kié legyen A Konyhafőnök cím.

Rácz Jenő gyakorlatilag a műsornak köszönheti, hogy itthon ismert lett, ráadásul azt is, hogy rátalált a szerelem. Már öt éve vannak együtt Rácz-Gyuricza Dórával, kislányuk pedig április 14-én ünnepelte második születésnapját.

A Michelin-csillagos séf régen azonban nagy csajozógép hírében állt. A galériánkban megmutatjuk, ez miben nyilvánult meg!

Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra kapcsolata A Konyhafőnökben indult. Amikor ismerkedni kezdtek, még nem ment le az összes Konyhafőnök adás a tévében, ezért titokban kellett tartaniuk kapcsolatukat. Bécsben randiztak akkor, hogy kerüljék a feltűnést.
Kattints a további képekért!

Rácz-Gyuricza Dóra egy kis bepillantást engedett a magánéletükbe, de persze semmilyen határt nem lépett át. A Michelin-csillagos séf nagyon boldog lehet.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...
Lifestyle