Sztárok

Pierce Brosnan fülig szerelmes a feleségébe: barna hajú szépség rabolta el a James Bond-filmek egykori sztárjának szívét – fotók

Vajon mi lehet a titkuk? Pierce Brosnan és felesége, Keely Shaye-Smith közel 30 éve élnek boldog házasságban, ráadásul még ma is olyan szenvedélyesen rajonganak egymásért, mint kapcsolatuk elején.

Elválaszthatatlan a feleségétől

Pierce Brosnan 1991-ben vesztette el súlyos beteg feleségét, Cassandra Harrist, akitől egy gyermeke született: ő a filmsztár legidősebb vérszerinti fia, a 38 éves Sean. A színész első feleségének egyébként volt már egy lánya, Charlotte és egy fia, Christopher, akit Brosnan szintén a nevére vett – sajnos nevelt lánya 2013-ban ugyanabban a betegségben elhunyt, mint az édesanyja. Az egykori James Bond szerelme elvesztése után szentül hitte, hogy soha többé nem talál rá újra a boldogságra, azonban három év gyász és egyedüllét után a sors összehozta második feleségével, Keely Shaye Smith-szel, akivel immáron 28 éve kitartanak egymás mellett jóban-rosszban. Galériánkban megmutatjuk, ki rabolta el Pierce Brosnan szívét:

Pierce Brosnan és Keely Shaye-Smith gyönyörű családot alapítottak: a házaspárnak két gyermeke született, a 24 éves Dylan és a 20 éves Paris, aki pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja.
Kattints a további képekért!

A sármos színésznek öt gyermeke és három unokája van. Legkisebb lányunokáját a közösségi oldalán köszöntötte hatodik születésnapja alkalmából egy tündéri kép kíséretében.

Leadfotó: Francois G. Durand/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Hidratálni nem csak kánikula idején fontos. Egy gyors teszttel te is kiderítheted, hogy áll a szervezeted vízkészlete.
Fashion&Beauty
A Y2K divat, más néven a "Z generációs" divat az utóbbi években egyre népszerűbb lett.
Utazás
Közepes, 5,3-as erősségű földrengés volt kedden este Románia nyugati részén, a magyar határ melletti Arad megyében - közölte kedden este a román Országos Földtani Intézet (INFP).