Sztárok

Bomlottak utána a nők: szemtelenül sármos volt fiatalon Columbo hadnagy – fotók

Columbo megformálója, Peter Falk piszkosul sármos férfi volt fiatal éveiben.

Jóképű és karizmatikus férfi volt

Peter Falk 1927. szeptember 16-án látta meg a napvilágot New York-ban: szülei európai származású zsidók voltak, nagyapja Magyarországról vándorolt az Egyesült Államokba. A legendás színész mindössze 3 éves volt, amikor egy súlyos betegség, a retinoblasztóma miatt el kellett távolítani a jobb szemét, ezután kivehető üvegszemet kapott. Kezdetben sok elutasítást kapott emiatt, a Columbia Pictures akkori igazgatója például képes volt azt mondani neki: " Ennyi pénzért kétszemű színészt is kaphatok!" Rajongói szerencsére nem értettek vele egyet, a legtöbben vonzónak találták érdekes tekintetét, sőt: a nők egyenesen bomlottak utána. Galériánkban megmutatjuk, milyen jóképű volt az Emmy- és Golden Globe-díjas amerikai színész:

A színészet előtt sok minden érdekelte, az USA kereskedelmi flottájának szakácsa lett, majd tanult politológiát és közgazdaságtant. Mivel a CIA-hez nem vették fel, gazdasági elemzőként helyezkedett el.
Kattints a további képekért!

Napjaink egyik legkedveltebb és legsármosabb filmsztárja George Clooney, aki hatvan felett is megdobogtatja a női szíveket. A színész azon szerencsések közé tartozik, akiknek kifejezetten jól állnak a ráncok, sőt: túlzás nélkül állíthatjuk, hogy Clooney az idő múlásával dögösebb, mint valaha.

Leadfotó: Wikipédia

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!