Sztárok

Ő Penélope Cruz ritkán látott, csodaszép húga: le sem tagadhatnák egymást, egyszerűen gyönyörűek együtt – fotók

Penélope Cruz megnyerte a genetikai lottóötöst, ezen nincs mit vitatni. De azt tudtad, hogy az Oscar-díjas színésznőnek van egy húga, aki pontosan olyan kortalan szépség, mint a világhírű testvére?

Egyik szebb, mint a másik

A spanyol származású Penélope Cruz eleinte balett-táncosnak készült, ám miután 15 évesen háromszáz másik jelentkező mellett megnyert egy tehetségkutató versenyt, felhagyott a tánccal, otthagyta az iskolát, és minden idejét induló színészkarrierjének szentelte. Szinte azonnal rálépett a siker felé vezető útra, s hamarosan a reklámszerepeket kisebb tévéfellépések, majd az első filmszerepek követték. Miután a neves spanyol sztárrendező, Pedro Almodóvar felfedezte, már csak idő kérdése volt, mikor tör be Hollywoodba – mostanra pedig már olyan díjnyertes alkotások jelzik a nevét, mint a Gothika, A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken, vagy az Escobar. Pályafutásához hasonlóan a szerelmi élete is mozgalmasan indult, hiszen évekig járt egy spanyol zenésszel, majd összejött Tom Cruise-zal, akivel három esztendő után szakított. Egy évig Matthew McConaughey oldalán kereste a boldogságot, majd egy rövid ideig Orlando Bloom barátnője volt, mígnem 2008-ban megismerte élete szerelmét, Javier Bardem spanyol színészt, akinek 2010-ben fogadott örök hűséget a Bahamákon. Házasságukból két gyermek született, így túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a 48 éves színésznő mostanra teljesen révbe ért, hiszen kivételes karrierre és nagy, boldog családra lehet büszke. Sőt, a férjén és a gyermekein kívül van három testvére, akik közül a húgával, Mónicával a legharmonikusabb a kapcsolata, ráadásul a három év korkülönbség ellenére úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás. A galériánkban megmutatjuk, hogyan fest a filmsztár gyönyörű húga:

Penélope Cruz csodaszép testvére Eduardo Cruz és Encarna Sánchez gyermekeként született. Mónica már négyéves korában tánccal kezdett foglalkozni, majd 17 évesen csatlakozott a híres spanyol táncos Joaquín Cortés társulatához, akivel beutazta az egész világot.
Kattints a további képekért!

Nicole Kidman számára a családja a legfontosabb, s talán a húgával, Antoniával van a legszorosabb kapcsolata. Ráadásul annyira hasonlítanak egymásra, hogy a színésznő ha akarná, sem tudná letagadni a vérrokonságot.

Leadfotó: Instagram/ penelopecruzoficial

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.
Sztárok
Peller Mariann háziasszonyként csatlakozott az Anya jól van (?) konferenciánkhoz, melynek során számos kulcsfontosságú kérdésben hallgathattunk végig szakmai előadásokat, beszélgetéseket. Az...
Sztárok
Nincsenek túl fényes kilátásai Harry hercegnek a családjával való kibékülése kapcsán, egy szakért szerint viszont lenne egy megoldás, ami segíthet.