Peller Mariann két asztrológust is megkérdezett, meddig tart még a koronavírus-járvány

A járvány vége őt is foglalkoztatja, így a témában már érdeklődött spirituális szakértőknél is.

Családi kényszerpihenő

Sok külföldi és hazai sztár is a négy fal közé kényszerült a koronavírus-járvány miatt. Az RTL Klub Reggeli mindig vidám és gyönyörű házi asszonya, Peller Mariann kizárólag a műsor élő forgatásaira jár be dolgozni, ahol kiemelten ügyelnek egymás biztonságára, de minden más munkája szünetel. Élvezi, hogy immáron két hete több ideje jut a családjára, férjére, Gyurira és két kisfiukra, Kornélra és Szilveszterre. A gyerekek most otthoni környezetben tanulnak, édesanyjuk pedig tanárnőként lép elő, ha éppen nem a kamera előtt láthatjuk.

"Az első héten megkaptam a nagyobbik fiamtól, hogy nem vagyok olyan türelmes, mint a suliban Kriszti néni. Nyilván egy pedagógusnak ez a dolga, ezt tanulja, egy dolgozó szülőnek ez egy plusz feladat és próbálja minél hatékonyabban levezényelni a különböző tantárgyakból kiadott teendőket" - vallotta be Mariann a Femcafe.hu-nak, aki hozzátette, hogy a körülményekhez képest jól viselik az otthon töltött napokat a gyerekek.

"Nagyon büszke vagyok rájuk, mert ügyesen alkalmazkodtak ehhez a helyzethez. Szerencsések vagyunk, mert egy lakóparkban lakunk, ahol van egy közös udvar, oda le tudnak menni egy kicsit futkározni. Odafigyelünk, ha elhagyjuk a lakásunkat, de minden nap kimegyünk egy kicsit a friss levegőre, mert nem szeretnénk teljes bezártságra ítélni magunkat, kellenek a természet energiái" - tette hozzá a műsorvezető, akinek sokat változott az élete a koronavírus-járvány miatt.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak