Sztárok

Ő Paul Walker lánya, akit nem láthat felnőni – A 22 éves Meadow már kész nő!

Paul Walker lánya, Meadow mára felnőtt nő lett és gyönyörűbb, mint valaha.

Modell lett belőle

Meadow Walkert, a Halálos iramban című filmek sztárjának, Paul Walker lányát mindenki egy szőke kislányként ismerte meg 22 évvel ezelőtt, aki már akkor apja kiköpött mása volt. Meadow azonban az évek alatt felnőtt, és kész nő lett belőle, aki idén november 4-én már a 23. életévét tölti be, és jelenleg is modellkarrierjét építi, ugyanis 2017-ben leszerződött a DNA Model Managementhez – egy szó mint száz, rá sem ismerni az egykoron bájos kishölgyre, hiszen napjainkban már inkább a szexi jelző az, amit használ rá a világ. Galériánkban mutatjuk, hogy néz ki most a 2013-ban elhunyt színész egyszem lánya.

Meadowra minden bizonnyal rendkívül büszke lenne édesapja, ha még élne, hiszen nem csak gyönyörű hölgy lett belőle, de keresett modell is, akinek az egész világ a lábai előtt hever.
Kattints a további képekért!

Robin Williams fia, Zak szerdán tisztelgett apja előtt, és azt mondta, szeretné, ha a sztár tudná onnan fentről is, hogy hihetetlen szelleme és hagyatéka örökké bennünk él.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Home&Design
Melegebb, barátságosabb terek, nyugalom, természetközeliség: ezek a fogalmak határozzák meg az év lakberendezési trendjeit.