Pásztor Anna háromszor kezdte újra az exével - mindketten kikacsintgattak a kapcsolatukból

Az Anna and the Barbies énekesnője 30 év után vált el férjétől, és bár a szakítás nagyon megviselte, ma már azt mondja: bár jelenleg külön élnek, mindig gyermekei apja lesz élete szerelme.

Véget ért a nagy szerelem

Pásztor Anna tavaly 30 év után szakított férjével és gyermekei apjával, Galotti Balázzsal. "Nagyon szomorú dolog ez egy család életében, így a miénkben is az volt, amikor különváltak az útjaink hónapokkal ezelőtt. Volt majdnem harminc csodálatos évünk, amit nem szeretnénk megtagadni. Szomorú, amikor két ember ennyi idő után szakít. Mivel vagyunk annyira intelligensek és szerettük egymást, ezért jóban maradtunk" - nyilatkozta akkor a 48 esztendős énekesnő, majd hozzátette: közös gyermekeik mindig összekötik majd őket, válásukat pedig a lehető legdiszkrétebben és legelegánsabban szeretnék intézni, hogy senki ne sérüljön a folyamat során. "Minden velük kapcsolatos dolgot megbeszélünk és számos alkalommal programokat is csinálunk együtt, de természetesen ez a helyzet soha nem egyszerű és nem fájdalommentes" - mondta csaknem egy évvel ezelőtt a kitűnő zenei előadó. Azt, hogy a két fél békében vált el, az is alátámasztotta, hogy 2020-ban a szakítás dacára együtt karácsonyoztak.

Pásztor Anna a mai napig nehéz szívvel gondol a fájdalmas elhatározásra. Elmondása szerint a szerelem ugyan kihűlt, a ragaszkodás és az érzelmi kötelék, ami összefűzte őket férjével, a mai napig változatlan. Az énekesnő most először beszélt nyíltan válásának okairól, előzményeiről.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2