Sztárok

Borzalmas titkok láttak napvilágot, Tommy Lee szörnyetegként viselkedett Pamela Andersonnal: Kisfiával a kezében vágta falhoz

Pamela Anderson Love, Pamela címmel kiadott memoárjában mesélt Tommy Lee-vel való kapcsolatáról és annak eddig nem ismert borzalmas, sötét oldaláról.

Tommy Lee igazi szörnyeteg volt

A rocksztár és a szexszimbólum 1995-ben kötöttek házasságot a cancún-i tengerparton. Szerelmük azonnal a paparazzik "eledele" lett, rengetegszer fotózták őket, azonban a csúcs az volt, mikor kirabolták a garázsukban tartott széfet és elloptak egy kazettát, amin egy szexvideó volt.

„Ez életeket tett tönkre, kezdve a kapcsolatunkkal, és megbocsáthatatlan, hogy az emberek a mai napig azt hiszik, profitálhatnak egy ilyen szörnyű élményből, egy bűncselekményből” – meséli a könyveb Anderson, aki elmondta, ez a nyomás és stressz teljesen úrrá lett rajta és két kisfián is. 1998-ban történt, hogy egy este Tommy Lee rátámadt Andersonra, miközben a nő Dylant, az akkor hét hónapos gyermekét tartotta a kezében, másik gyermekük pedig mellettük játszott.
Kattints a további képekért!

Forrás: People Fotó: GettyImages

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Először 2020-ban került kórházba, akkor tüdőrákkal diagnosztizálták. A betegség mostanra sajnos az agyára is átterjedt.
Fashion&Beauty
Szeretnél egy friss hajszínt, amely divatos is? Idén nyáron a Barbie mánia meghódítja a közösségi médiát, ezért a Barbie szőke a következő hónapok egyik legmenőbb hajtrendje lesz.
Lifestyle
A Kos ma könnyen rendbe teheti az életét. Napi horoszkóp!