Sztárok

Bréking: Pamela Anderson titokban férjhez ment testőréhez, akivel a karantén alatt estek szerelembe

Úgy tűnik, hogy nekik jól jött a vesztegzár.

Karatén-nász

Pamela Anderson úgy tűnik, hogy lassan hagyományt csinál az újévi esküvőkből, ugyanis tavaly januárban szinte napra pontosan ilyenkor ment hozzá Jon Peters filmmogulhoz, akivel egy privát ceremónia keretén belül mondták ki a boldogító igent. "Sok csinos lánnyal találkoztam, de 35 éven át csak őt akartam. Inspirál engem, én pedig megvédem és úgy bánok vele, ahogy megérdemli" - hangsúlyozta akkor az újdonsült férj, ám ez a nász nem tartott túl sokáig, ugyanis 12 nappal az esküvő után már be is adták a válókeresetet. Andersonnak ez volt az ötödik házassága és válása egyben, ám úgy tűnik, hogy végre révbe ért, reméli, hogy a hatodik lesz a nagybetűs igazi. Lapozd fel galáriánkat a részletekért!

Lapozd fel galériánkat a részletekért!

Pamela Anderson eddigi házasságai nem voltak túl felhőtlenek, ám most úgy érzi, hogy különleges személyt sodort útjába az élet. Újdonsült férjével a szakadó esőben, titokban mondták ki egymásnak a boldogító igent, az úriember pedig nem más, mint a személyes testőre, Dan Hayhurst.
Kattints a további képekért!

Harmadszorra választották a Petőfi Zenei Díjátadón Az év női előadójának, , hamarosan megjelenik az új Karma című lemze, musicalt visz színpadra és a maga részéről semmi másra nem vágyik, csak arra, hogy a világ visszaálljon a régi kerékvágásba és újra koncertezhessen - erről interjúban mesélt a Femcafe.hu riporterének.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Hidratálni nem csak kánikula idején fontos. Egy gyors teszttel te is kiderítheted, hogy áll a szervezeted vízkészlete.
Fashion&Beauty
A Y2K divat, más néven a "Z generációs" divat az utóbbi években egyre népszerűbb lett.
Utazás
Közepes, 5,3-as erősségű földrengés volt kedden este Románia nyugati részén, a magyar határ melletti Arad megyében - közölte kedden este a román Országos Földtani Intézet (INFP).