Sztárok

Pablo Escobar titkos szeretője káprázatos nő: a 73 éves Virginia ma is éppoly gyönyörű, mint egykor, így néz ki most

Virginia Vallejo éveken át volt a Kokainkirályként emlegetett Pablo Escobar titkos szeretője, aki nem is olyan régen könyvében leplezte le, milyen is volt az élet a hírhedt drogbáró mellett – egy biztos: Virginia fotóit látva értjük, miért is ragaszkodott hozzá Pablo oly sok időn át.

Éveken át viszonyt folytatott a nővel

Pablo Escobar kolumbiai drogbárót és narkoterroristát valószínűleg senkinek sem kell bemutatni: a Kokainkirály hatalmának csúcsán az egész világon megtermelt kokainmennyiség kereskedelmének a 80%-át tartotta a kezében, ezzel pedig évente nagyjából 2 milliárd dolláros forgalmat bonyolított le, így nem csoda, hogy a Forbes szerint 1989-ben ő volt a világ 7. leggazdagabb embere, aki napi 60 millió dolláros profitot is képes volt kitermelni naponta. A medellíni kartell irányítójára éppen gazdagsága miatt többen felnéztek, mások azonban inkább rettegtek tőle, hiszen valódi szörnyetegként tartották őt számon, aki nem igazán ismert kegyelmet, erőszakos cselekedetei miatt pedig több ezer ártatlan ember halt meg. Családját azonban rokonai szerint tisztelte és becsülte, habár ennek némileg ellentmond az, ahogyan feleségével, Victoria Eugenia Henao-val bánt: a nő 15 éves korában ment feleségül a drogbáróhoz, házasságuk alatt azonban az asszony megjárta a poklot, hiszen köztudott tény volt, hogy Pablo szeretőket tart, ezt pedig Victoriának el kellett viselnie és szemet hunyni efelett. Escobar egyik leghíresebb szeretője a kolumbiai újságíró, Virginia Vallejo volt, akivel a Kokainkirály éveken át viszonyt folytatott a legnagyobb titokban. A nő ma már 73 éves is elmúlt, de máig csodájára járnak szépségének, ami nem is meglepő, hiszen kora ellenére remek formában van. Galériánkban mutatjuk!

Virginiát már fiatalon is gyönyörű nőként tartották számon, aki televíziós újságíróként és bemondóként dolgozott Escobarnak 1983-tól 1987-ig, így nem is csoda, hogy az egyébként is nagy nőcsábász hírében álló Pablo lecsapott rá.
Kattints a további képekért!

Évekig volt a kartellfőnök szeretője, viszonyukról pedig könyvet is írt, Szerettem Pablót, gyűlöltem Escobart címmel, melyből film készült Penelope Cruz és Javier Bardem főszereplésével. Pablo Escobar decemberben lett volna 72 éves, ha nem hal meg váratlanul 1993. december másodikán, 44 évesen, mindössze egy nappal a születésnapja után.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.