Ördög Nóra távollétében ezt be kellett vallania Nánási Pálnak, nem bírta tovább a műsorvezető férje

Nánási Pálból előtörtek az elfojtott érzelmek. Úgy néz ki, ilyen hatással van rá, amíg Ördög Nóra távol van.

A műsorvezető most sokáig külföldön lesz

Ahogyan már sokan tudják, a TV2 és a csapata belevágott az Ázsia Expressz ötödik évadának a forgatásába. Mivel a csatorna egyik elég nagy nézettségű produkciójáról van szó, így az embereket az is érdekli, hogy mik történnek a háttérben.

A versenyzők közül többek között útnak indul Stohl András és Till Attila, Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, István, hogy megszokott, kényelmes életüket hátrahagyva megküzdjenek a 10 millió forintos fődíjért.

Természetesen ott van a műsor egyik motorja, Ördög Nóra is, akinek most a férje, Nánási Pál üzent itthonról. A galériánkból kiderül, hogy mi állt az üzenetben!

Ezúttal a sztárok a Fülöp-szigeteken és Tajvanon versenyeznek majd. Sokan féltek, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatának ez a kihívás nem fog jót tenni, de megnyugtattak mindenkit, hogy nem kell őket félteni.
Kattints a további képekért!

Ördög Nóra mellett az egész stábra a szívbaj jött, amikor meglátták a veszélyes állatot. Pálinkával kellett lekísérni a dolgot.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Egészség
Napi két liter folyadékok kellene az embernek innia minimum, hogy kiszolgálja a szervezete igényeit - most egy nem mindennapi kutatás világít rá, mennyire nem mindegy, mit iszunk.
Sztárok
Valahányszor eszünkbe jut, hogy Goldie Hawn lassan már a nyolcadik X-hez közelít, el sem akarjuk hinni, ami nem meglepő, hiszen a Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő még mindig remek formában....
Lifestyle
A TWN.hu cikke szerint az univerzum a következő hetekben olyan pozitív energiákkal, lehetőségekkel és esélyekkel lát majd el néhány csillagjegyet, hogy azok komoly hatással lesznek anyagi jólétükre.