Sztárok

Bombázóvá érett az Igazából szerelem Joannája – A kislány leénekelte a filmben Mariah Carey-t

Az Igazából szerelem Joannája, vagyis Olivia Olson annyira jól énekelte Mariah Carey számát, hogy a készítők féltek, a nézők nem hiszik majd el, hogy egy gyerek képes erre. Tudd meg, hogyan él manapság a film aranytorkú sztárcsemetéje!

Sam és Joanna - Az Igazából szerelem gyerekpárja

Az Igazából szerelem évek óta hazánk - és a világ - egyik legkedveltebb karácsonyi filmje, amelyben egy gyerekszerelmet is nyomonkövethet a néző. Az állandóan cukin grimaszoló Sam mindent megtesz annak érdekében, hogy felhívja magára a suli legszebb lányának figyelmét. Joanna kedvéért még dobolni is megtanul, az iskola karácsonyi koncertjén pedig együtt lépnek színpadra. Emlékszel? Nézd meg a videót, aztán lapozz és tudd meg, mi lett a kislánnyal, aki az All I Want for Christmas-t énekelte a filmben.

Lapozz, cikkünk a következő oldlaon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Egészség
Ez a szervünk az, ami felelős testünk méregtelenítéséért, így egészségünk érdekében jobban tesszük, ha nem mérgezzük szándékosan!
Utazás
A rétegfelhőzet zsugorodik, a látási viszonyok javulnak, és bár komolyabb mennyiségű csapadék nem várható, melegünk bizony ma sem lesz.
Sztárok
Ismert tény, hogy Sir Elton John nagyon közeli barátságot ápolt Diana walesi hercegnével, sőt a temetésén is fellépett. Azt azonban csak kevesen tudják, hogyan indult kettejük kapcsolata.