Sztárok

Bombázóvá érett az Igazából szerelem Joannája – A kislány leénekelte a filmben Mariah Carey-t

Az Igazából szerelem Joannája, vagyis Olivia Olson annyira jól énekelte Mariah Carey számát, hogy a készítők féltek, a nézők nem hiszik majd el, hogy egy gyerek képes erre. Tudd meg, hogyan él manapság a film aranytorkú sztárcsemetéje!

Sam és Joanna - Az Igazából szerelem gyerekpárja

Az Igazából szerelem évek óta hazánk - és a világ - egyik legkedveltebb karácsonyi filmje, amelyben egy gyerekszerelmet is nyomonkövethet a néző. Az állandóan cukin grimaszoló Sam mindent megtesz annak érdekében, hogy felhívja magára a suli legszebb lányának figyelmét. Joanna kedvéért még dobolni is megtanul, az iskola karácsonyi koncertjén pedig együtt lépnek színpadra. Emlékszel? Nézd meg a videót, aztán lapozz és tudd meg, mi lett a kislánnyal, aki az All I Want for Christmas-t énekelte a filmben.

Lapozz, cikkünk a következő oldlaon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Utazás
November végén fehérbe öltözött az ország, és úgy tűnik, a havazás mértéke december első felében sem fog csökkenni.
Sztárok
A Desperado és az Alkonyattól pirkadatig 57 esztendős sztárja megállította az idő kerekét: fiatalosabb, üdébb és stílusosabb, mint két évtizeddel ezelőtt!
Sztárok
John Denver dallamos, könnyed folk-pop dalai évtizedeken át szerepeltek a slágerlistákon: az amerikai countryénekes a hetvenes években élte a fénykorát, és valószínűleg mind a mai napig lubickolna a...