Sztárok

Olivia Newton-John és lánya gyönyörűek voltak együtt: megható fotókat mutatott a Grease sztárjáról a 36 éves Chloe

Olivia Newton-John lánya, Chloe Lattanzi szívszorító sorokkal és közös fotókkal búcsúzott az édesanyjától a közösségi oldalán.

Nagyon szerették egymást

Mint megírtuk, szomorú hír rázta meg a világot hétfő este: elhunyt Olivia Newton-John angol-ausztrál énekes-színésznő, a Grease című musical sztárja – a filmcsillag 73 éves volt, a család tájékoztatása szerint szerettei körében hunyt el dél-kaliforniai farmján. Newton-John 2018 szeptemberében hozta nyilvánosságra, hogy a gerince tövében lévő rákot kezelik – ez volt a harmadik rákdiagnózisa, miután a 90-es évek elején és 2017-ben mellrákkal küzdött. A színésznőt rengetegen gyászolják, rajongók és pályatársak is, köztük egykori filmes szerelme, John Travolta, aki teljesen összetört a hírtől. A filmsztár szívszorító posztban búcsúzott Newton-Johntól,a minap pedig az énekes-színésznő lánya, Chloe Lattanzi is megemlékezett róla a közösségi oldalán:

Chloe Rose Lattanzi 1986. január 17-én látta meg a napvilágot Los Angelesben. Édesanyja az első években a karriert is félretette gyermeke nevelésének érdekében, hamarosan azonban jött a hidegzuhany: a színésznőnél mellrákot diagnosztizáltak, amit a kislány is megsínylett.
Kattints a további képekért!

Olivia Newton-John 73 éves korában, családja körében hunyt el: férje, John Easterling most elárulta, mi volt haldokló felesége utolsó kívánsága.

Leadfotó: David Livingston/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Kíváncsi vagy a személyiséged legmélyebb rétegeire? Ez az egyszerű teszt többet mond el rólad, mint gondolnád.
Sztárok
Sanna Marint általában hivatalos, elegáns és visszafogott szettekben láthatjuk csak munkájából és pozíciójából kifolyólag, most azonban fehér estélyit öltött magára, amiben úgy tündökölt, akár egy...
Utazás
Lehet, hogy korábban már találkoztál ezzel a bejegyzéssel, azonban számos platformon újra megosztották azt a két képet, ami 35 év különbséggel készült.